Adfærdstime

Driller adfærden? Savner du løsningsmodeller til nogle adfærdsproblematikker, som du og din hund bøvler med i hverdagen? En adfærdstime kan give dig redskaberne til at træne dig frem til den gode adfærd. 

Adfærdstimen foregår således, at vi mødes på træningsbanen i Odense S, hvor vi sætter os og snakker problematikkerne igennem og du får redskaber til at arbejde med tingene hjemme. Her tager du selv notater til det vi snakker om, og du er velkommen til at booke en time mere, hvis du føler, at der er behov for opfølgning efterfølgende.

Ved større adfærdsproblematikker, er der normalt behov for to sammenhængende timer.

Adfærdstime 1 time: 900kr.
Adfærdstime 2 timer: 1800kr

SOMMER "gø-hund" TILBUD

Gælder fra maj til september

Bliver sommer idyllen ødelagt for dig selv og for alle naboerne, fordi din hund gøer i haven?

I dette nyhedsbrev kan du læse, at der kan være mange årsager til at din hund gøer i haven. Jeg vil gerne slå et slag for godt naboskab og glade hunde, og derfor har jeg skræddersyet SOMMER "gø-hund" TILBUDET netop til DIG!

Jeg er sikker på, at du fremover har lyst til at følge med i vores nyhedsbrev, som udkommer ca. en gang om måneden - du melder dig til lige her, hvor du samtidig modtager dit første GRATIS kursus - vi skrives ved.

Din investering

Alle enkelt konsultationer betales forud, med mulighed for, at betale i 2 rater helt rentefrit (1. rate trækkes med det samme, mens 2. rate trækkes 28 dage senere).

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)