Hjemmebesøg - adfærdskonsultation

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Mange familier har større hverdagsproblemer med hunden, som forringer hele hundefamiliens livskvalitet. Den hyppigste årsag til problemerne med hunden i hjemmet er kommunikationsbrist mellem hund og ejer.

På en adfærdskonsultation går vi i dybden med problemet og finder en løsningsmodel til det. Du får redskaber til at arbejde med problemet på en hensigtsmæssig måde, der vil modificere hundens adfærd i den rigtige retning. Efterfølgende får du tilsendt en skriftlig individuel og overskuelig træningsplan at arbejde efter.

Hvor hurtigt problemerne bliver løst, afhænger af problemets omfang, hvor længe det har stået på og din motivation for at arbejde med de givne redskaber efter konsultationen.

En adfærdskonsultation foregår sådan:

  • Du udfylder spørgeskema og booker dato for adfærdskonsultationen i kalenderen. Konsultationen foregår i dit hjem.
  • Adfærdskonsultation, i hjemmet, af ca. 2 timers varighed.
  • Jeg udfærdiger en individuel og overskuelig træningsplan, som sendes til dig efterfølgende besøget.
  • Du skal arbejde med problemet og 4-6 uger efter konsultationen følges der op (1/2 times telefonisk opfølgningskonsultation), hvis du finder det nødvendigt. Prisen for opfølgning er inkluderet.
  • Gratis telefonkonsultation vedr. det aktuelle problem i konsultationsperioden, samt 1/2 år frem.

Prisen for en konsultation: 3500kr. inkl. Udførlig og overskuelig træningsplan, telefonisk opfølgningskonsultation, telefonisk rådgivning vedrørende det aktuelle problem i konsultationsperioden samt 1/2 år frem og kørsel på Fyn.

Kørselsomkostninger ud over Fyn: 4kr/km
Aften- (efter klokken 16.00) og weekendtillæg: 500kr.
Tillæg for to hunde med adfærdsproblemer: 500kr.

Din investering

Alle enkelt kurser betales forud, med mulighed for, at betale i 2 rater helt rentefrit (1. rate trækkes med det samme, mens 2. rate trækkes 28 dage senere).

Hej Camilla

Jeg vil lige komme med en opdatering på vores træning, for jeg har jo fået en helt anden hund! 

Bumle er blevet så rolig og afdæmpet, hvis han begynder at gø kigger jeg på ham og siger nej, hvorefter han stopper. Det er sjældent han gø’er, men kan godt gøre det hvis vi har gæster og de ikke fokuserer på ham, så føler han sig vidst lidt overset. 

Han er ikke god til at spise et helt måltid på en gang, han virker helt afslappet nu når vi går til madskuffen fordi han hele tiden har muligheden for mad, men skal arbejde for at få det. 

Han gø’er sjældent af opgangen når vi er hjemme så det er blevet en kæmpe succes! Det er kun hvis folk virkelig tramper eller snakker højt at han lige kommenterer på det, men stopper så snart vi siger “nej”. 

Han gø’er ikke længere af andre hunde når vi går tur. Han kan gå forbi en anden hund uden at hilse eller gø. Han gø’er heller ikke når han har hilst og vi skal videre. Han kan godt gø hvis han er igang med at lege med en hun og den pludselig stopper legen og han ikke var færdig. Det er dog mest når vi fx er hos svigerfar og spise hvor Bumle leger med deres hunde og de bliver trætte (de er nogle år efterhånden), men hvis de adskilles så stopper han og lægger sig for at slappe af. Tænker han bliver lidt overtræt. 

Om morgenen ligger han som regel i kurven når jeg står op nu, enkelte gange kan han godt gø før uret ringer, men siger jeg nej inde fra sengen af stopper han og lægger sig igen.

Alene hjemme træningen går fantastisk. 

Vi har i halvanden uge været nødsaget til at han har været alene i 4-5 timer grundet vores arbejde og det ikke har været muligt med pasning. 

Vi har radioen tændt og optager ham på lyd så vi efterfølgende kan se/høre om han gø’er. 

Det er mest de første 8 min han gø’er og når der er meget “trafik” i opgangen omkring når alle skal på arbejde. 

Ellers virker det til han er stille, om han sover eller tuller rundt og leger ved vi ikke, men dejligt han er blevet rolig. 

Han insisterer ikke på gåture længere, han kan godt komme om eftermiddagen og give signal til at skulle pølle, men accepterer hvis jeg trækker han lidt ved at aflede med legetøj, kong osv. 

Jeg tror vi har været rundt omkring det hele. Det blev en lang mail, men jeg er simpelthen så glad for den hjælp du har givet. 

Du har givet mig glæden for Bumle tilbage! 
Jeg var så ked af at have ham da du kom, men det er helt ændret nu!

Du skal have stor tak for hjælpen! 

Vi næsten i mål med ham, der er få ting tilbage hvor han lige skal rettes ind, men nøj han er blevet skøn. 

Igen mange tak. 

 

Mange hilsner Christina Kofod 

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)