1. adventsgave - Årets fedeste julefrokost i Nisseland ved Fjeldsøen - AO1

Årets fedeste julefrokost finder sted i Nisseland ved Fjeldsøen

Tag dine børn med - måske kommer Santa Paws...

Vi skal hygge og grine - konkurrere og udfordres - og vi får trætte hunde OG børn med hjem.

Sæt kryds i kalenderen lørdag den 18. januar klokken 10.00 - 11.30 og giv børnene tøj på, som kan tåle at blive beskidt ;)

Den alvorlige snak

Man kan ikke starte tidligt nok med at forberede den perfekte næste Jul, derfor vil vi til julefrokosten alle samarbejde om dette - så der er styr på Julemandens rute, skorstensteknikken, klargøring af slæden, pudsning af nissehuerne, kontrol over nisserne osv.

Men vi må ikke glemme, at det er julefrokost, så derfor skal vi også sniffe sneen, pille i juleskægget, smelte en snemand, ruske Rudolf og have en tur i høet.

Julefrokosten bliver skudt i gang med bamse bingo!

Når musikken spiller, går vi i gang med at testkøre julemandens rute. Til det har vi brug for børn! - da børn kan nogle ting, som voksne slet ikke har forstand på. Vi har brug for børn, som i tæt samarbejde med sin egen eller anden hund* kan forcere svære forhindringer, som sukkerstok slalum og pakke parkour, på den vildeste ninja-parkour måde.

Når julemandens rute er testet og klar til julemanden, må vi ligeledes teste skorstenen - det er vigtigt, at selv den mest snoede skorsten ikke er en hindring for, at gaverne når frem til børnene. Hvis børn og hunde kan forcere skorstenene, så kan julemanden også.

Det aller bedste juletræ skal også findes!! Og ingen er bedre til dette end hundesnuderne. Alle nissehuerne skal også klargøres og derfor har vi brug for hjælp fra hundene til at nuppe nissehuen.

Alt skal gøres klar til julemanden og til næste juleaften, så derfor vil hundene skulle hjælpe til med at slikke slæden, så den bliver fin, ren og skindende. For at få ro til det, må vi nakke nisserne, så de ikke laver ballade imens.

Hundene bliver sultne af dette store arbejde, så der vil til julefrokosten blive serveret julebuffet med and og æbleskiver ad libitum

Med lyskædelimbo starter festens sene timer, hvor man kan få en tur i høet med garanti for dyt i bamsen

Desuden bliver man ikke kigget skævt til, hvis man får lyst til at sniffe sneen, pille i juleskægget, smelte en snemand eller at ruske Rudolf.

Oversat til hundefagligt sprog, så skal vi denne dag hygge os med følgende:

Vi forbereder, hvad der nok bedst kan sammenlignes med rally bane - hvor vi laver poster med beskrivelser på, hvad øvelsen går ud på. Bamse bingo vil sende dig til din første post, og derefter vil du kunne tage en ledig post på banen, når du er klar til det.

Der er plads til 8 snuder til julefrokosten, og det vigtigste hver snude kan medbringe er sin familie og jeres glade julehumør** - husk, at julen varer lige til påske!

 • Balancetræning
 • Slalum
 • At vælge omgivelser fra
 • Forstyrrelsestræning
 • Target overførsel
 • Næsearbejde
 • Spontan optag (deløvelse til apportering)
 • Vigtigst af alt
  • Sækkeløb til børn
  • Mental aktivering af hunden
  • Samarbejde hund og ejer imellem
  • Hygge for børnene
  • Besøg af Santa Paws, som nok har lækkerier med

*Vi træner her på børn - lærer hunden, at det er fedt, at være rolig imens der er grinende børn rundt omkring
**Har du børn med, er det vigtigt lige at forberede dem på, at være rolige omkring de fremmede hunde. Børnene er velkomne på alle de forhindringer, som du vurderer er sikre for dine børn (vi træner hunde, så vi tager ikke ansvar for, at redskaber osv. er børne-sikre, men de er velkommen til at komme og lege med) - og børnene vil blive indkaldt til fælles sækkevæddeløb og til når Santa Paws kommer forbi. Der er også en stor legeplads til børn lige udenfor træningsbanen :)

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)