Sommercamp 2020 #2 Bogense Strand Camping!!

- for hele familien!

Sommercampen lægger op til, at du frivilligt kan deltage i aktiviteterne, som du har lyst. Hvis du har familien med, er der mulighed for at lave andre aktiviteter, hvis der ellers er frivillige voksne med.

Nøgleord: Finde ro i forstyrrende omgivelser - fokus og gå pænt - udfordringer i hundens tempo.

#2: Bogense Strand Camping

På denne sommercamp har vi fokus på, at træne under forstyrrelser - at lære vores hund at observere sine omgivelser, at forholde sig til dem og at finde ro i dem.

Campingpladsregler og sommercamp-rabat, når du booker gennem telefonen!

Indhold

De der kender mig ved, at jeg med mine 16 års erfaring indenfor hundetræning og løsning af adfærdsproblemer ALTID har redskaber til at motivere, inspirere og udfordre - uanset hvilket niveau du er på! Ønsker du udfordring på specifikke områder, så henviser jeg til Sommercamp #1 Seden Strand, hvor du ikke kommer til at kede dig, da vi den første dag starter med, at lægge en plan for, hvilke resultater DU gerne vil opnå i løbet af disse fantastiske sommerferiedage på sommercamp Seden.

De der kender mig ved ligeledes, at jeg er meget streng hvad angår, at tingene går i hundens tempo! Og det betyder, at med alle de forstyrrelser der er på en campingplads om sommeren, kan jeg IKKE love, at der er mulighed for træning af specifikke personlige interesser - her går vi op i, at hunden finder tryghed og ro i forstyrrende omgivelser, og dette er vores primære fokus gennem hele campen!

Jeg glæder mig til at give dig redskaberne til, at træne din hund tryg, rolig, glad og fokuseret - uanset hvilke omgivelser I fremover må befinde jer i. Jeg glæder mig til at give jer forståelsen af, hvad der sker fra hundens højde i vores larmende menneske verden.

To af de fire dage vil Heidi med stor sandsynlighed være jeres underviser om formiddagen.

Aktivitetsskema

SØNDAG D. 26/7 - ONSDAG D. 29/7
09.00 - 12.00 Træning* af to forskellige emner hver dag - opdelt af pause, hvor vi træner ro
12.00 - 14.00 Siesta** - stil alle dine spørgsmål
14.00 - 15.30 Frivillig håndtering/træning af evt. børneleg/snobrød***
Aften

Om aftenen er der mulighed for socialt samvær med de øvrige kursister, hvor campingpladsens faciliteter kan benyttes.

Den sidste aften vil jeg deltage, og bespisningen den aften er inkluderet i din Sommercamp pris.

Overnatning Bogense Strand Camping giver flot sommercamp rabat - se herunder

Pris: 3997kr. pr. snude. Hele hundens husstand er velkommen til at deltage.

Prisen inkluderer:

  • 4 dages planlagte aktiviteter med professionel undervisning
  • Fri adgang til at stille alle dine spørgsmål om både træning og adfærd - i løbet af hele campen, og i fred og ro i den afsatte siesta-tid.
  • Tilgængelig snobrøds dej hver eftermiddag med godt vejr
  • God rabat på booking af campingplads, når du ringer og siger, at du skal med på sommercamp.
  • Fællesspisning for hele familien den sidste aften
  • En lækker goodiebag fra KURUUSE til alle deltagende hunde

Bogense Strand Camping giver flot sommercamp-rabat

Ring og sig, at du booker til sommercamp :)

Telt eller vogn

2 voksne + hund(e): 180 kr. pr. overnatning eller 720 kr. for 4 dage.

Aloha familietelt

6 personer + hund(e): 1100 kr. pr. overnatning eller 4400 kr. inklusiv alt, for 4 dage.

Hytte

6 personer + hund(e): 1250 kr. pr. overnatning eller 5000 kr. inklusiv alt, for 4 dage.

Afbestilling

Ved betaling af 35 kr./enhed for en fuld afbestillingsforsikring, vil du kunne få refunderet det fulde beløb minus et gebyr på 100 kr. i fald at sommercampen bliver aflyst grundet corona-situationen. 

Hold dig opdateret hos os om, hvornår vi er deltagere nok til at garantere, at campen gennemføres, hvis ikke corona stopper os.


 

* FJELDSØ træning foregår således, at vi lægger vægt på træning der giver mening - vi træner øvelser, som giver mening for hundefamiliens hverdag og livskvalitet. Vi søger at give dig FORSTÅELSE frem for alt. Er du øvet, og mener jeg, at din hund kan kapere det, går vi ind og nørder i lydigheds detaljer - og det vil vi også nyde.

**Under siesta kan du gøre lige præcis hvad du vil - her holder vi alle pause i skyggen og der vil være undervisningsfrit. Du har altid lov til at opholde dig inde på træningsbanen, såfremt du vælger ikke at booke dig ind på campingpladsen. Minimum 2 ud af vores 4 dage, vil jeg være til rådighed for alle former for spørgsmål i dette tidsrum - ligesom det naturligvis er tilladt at spørge om alt i pauserne hen over resten af dagene.

***Børneleg er diverse havespils/boldelegs aktiviteter. Voksne træner hundene til at forholde sig i ro, imens børn leger omkring dem. Det er vigtig træning både for dig som har børn OG for dig som ikke har! Små-regn kan vi håndtere, men er det silende regn, går vi hvert til sit. Der er mulighed for at benytte campingpladsens faciliteter til fx at lave snobrød på eget ansvar, hvis der er frie voksne til stede.

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)