Få din egen afdeling

Er du engageret og brænder du??

Drømmer du om at arbejde med hunde og at blive selvstændig, men synes du, at det er et stort arbejde? Er du allerede selvstændig, og er du ved at drukne i det kedelige administrative arbejde? Ville du egentlig bare elske at få lov til at gøre det som du er god til - det som du brænder for?

Jeg kender godt følelsen, og jeg synes, at alt for mange dygtige instruktører knækker nakken på selvstændig-eventyret. Derfor har jeg valgt at tilbyde DIG, at du kan være med i denne sammenslutning af dygtige og kompetente instruktører med værdierne i orden og høje standarter - så vi sammen kan hæve niveauet af hundetræning, og dermed livskvaliteten, for alle hunde og hundeejere i Danmark.

En FJELDSØ-instruktør indeholder

  • Viden om adfærd
  • Viden om klikkertræning
  • Viden om indlæringspsykologi
  • Evnen til problemløsning
  • Et mindset af positivitet og samarbejde
  • Humor - ikke mindst - livet er sjovt, når man arbejder med hunde <3

Kvaliteten, niveauet og mindsettet er meget vigtigt, og derfor skal alle kommende FJELDSØ-instruktører igennem en uddybende samtale samt en test. Hvis jeg spotter plads til forbedring, får du tilbudet om, at efteruddanne dig, så du opfylder kriterierne.

Står du endnu uden hundefaglig uddannelse, kan jeg tilbyde dig Hundeadfærds- og klikkerinstruktør uddannelsen, som kvalificerer dig på det faglige niveau.

Dit drømmejob

Du finder stedet eller stederne, hvor du føler dig rigtig godt tilpas og, hvor du har lyst til at starte din egen træningsbane op under FJELDSØ.dk. Vi opretter dine hold her på platformen under DIN EGEN AFDELING og du skal blot møde op - hygge dig på dit drømmejob, være glad sammen med dine kursister og så skal du tage hjem, slappe af og glæde dig til næste gang du skal på arbejde <3

Det er slut med uendelige lange aftentimer foran skærmen, en hel masse besværlig regnskab som skal holdes, telefonen og mails der skal besvares, betaling af revisor, web-folk, PR, opdatering og design af hjemmeside, planlægning af overlevelse og hvad der ellers hører til de "normale" selvstændiges univers. Du er nu selvstændig med alt det sjove og uden alt det sure - du sender mig blot en faktura for de træningsgange du har haft og that's it!

Økonomien er temmelig favorabel for dig....

Du bliver aflønnet efter en progressiv royalitymodel, således at du modtager en procentdel af det beløb som FJELDSØ.dk modtager i betaling fra hundeejere for deltagelse i det enkelte hundetræningskursus. Satserne er som følger:

0 - 100 træningsgange = 60%
101 - 200 træningsgange = 70%
201 - 300 træningsgange = 75%
> 300 træningsgange - 80%

På denne måde er du altså helt selv herre over, hvor mange dage om ugen du vil arbejde, hvor mange timer du vil arbejde og hvor mange steder du vil have træningsbaner. Jo mere du arbejder des mere vil du tjene. Og du kan sikkert allerede nu regne ud, at du hurtigt vil kunne komme til at leve af det, hvis du blot lægger lidt arbejde i at få din afdeling startet op :)

Er DU den jeg leder efter? Ønsker du at åbne din egen afdeling i dit nærområde - eller andre steder?
Send mig meget gerne en mail camilla@fjeldsø.dk - så ringer jeg dig op, så vi kan få en snak om det.

Modtag tips og tricks til en forbedret livskvalitet med hund

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)