Hundeadfærdens forunderlige verden DEL 1 af 4

Dette kursus er 1 ud af 4 spændende kurser, som fører dig dybt ind i hundeadfærdens forunderlige verden. De skal ikke nødvendigvis tages i rækkefølge - du kan vælge de emner, der taler mest til dig.

Kurserne tager udgangspunkt i det samme materiale som Hundeadfærds- og klikkerinstruktøruddannelsens modul 1+2. Kurset her består dog alene af læsestof. Så sæt dig til rette et blødt sted, smæk benene op og dyk ned i det spændende stof, der vil tilføje en dybere dimension til din og din hunds relation.

Hundeadfærdens forunderlige verden DEL 1 guider dig igennem følgende:

Hensigtsmæssig aktivering, som er alfa omega for, at din hund trives. Materialet giver dig helt konkrete råd og vejledning om, hvordan du MED DET SAMME kan justere på din hverdag, så du med stor sandsynlighed med det samme opnår en forbedring i din hunds adfærd. 

Hundesprog, som ligeledes med det samme gør dig i stand til at observere din hund på en hel anden måde end du gør i dag - uanset om din hund er i dit selskab eller om den leger med andre hunde. Dette vil åbne dine øjne og lade dig observere din hund på en hel anden måde end du tidligere har gjort. Lad os se om du kan følge med ;) Dog gør øvelse mester, så lige nu er du på vej til at blive ekspert i din hund og dens signaler <3

Mener du, at du har helt styr på hvad en hund egentlig er? 

Jeg kunne tænke mig at udfordre dig på dette - jeg kunne tænke mig at give dig den røde tråd i hundens verden, og jeg kunne tænke mig at overraske dig med viden, som vil få dig til at bruge din tid på at tænke 'hund'. 

Jeg ønsker at udvide din horisont indenfor universet, der er hundens adfærd - til gavn for din livskvalitet med hund.

Som en test sætter jeg prisen til 1998kr. i første omgang, men du skal nok forvente, at den vil stige en smule. 

Det vigtige er dog, at al den grundige og vigtige viden når ud til dig som hundeejer og/eller hunde-professionel, således at det vil gavne flest mulige hunde.

Modtag tips og tricks til en forbedret livskvalitet med hund

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)