Hundeadfærdens forunderlige verden DEL 3 af 4

Dette kursus er nummer 3 ud af 4 spændende kurser, som fører dig dybt ind i hundeadfærdens forunderlige verden. De skal ikke nødvendigvis tages i rækkefølge - du kan vælge de emner, der taler mest til dig.

Kurserne tager udgangspunkt i det samme materiale som Hundeadfærds- og klikkerinstruktøruddannelsens modul 1+2. Kurset her består dog alene af læsestof. Så sæt dig til rette et blødt sted, smæk benene op og dyk ned i det spændende stof, der vil tilføje en dybere dimension til din og din hunds relation.

Hundeadfærdens forunderlige verden DEL 3 guider dig igennem følgende:

Racegrupper, som giver dig et overblik over, hvilken racegruppe din hund tilhører og en beskrivelse af, hvilke egenskaber denne racegruppe indeholder. Sagt på en anden måde - du lærer, hvad din hund er lavet til i form af dens oprindelige arbejdsopgaver og dens adfærdsmæssige egenskaber.

Samtidig får du dyrlægens svar på, hvilke sundhedsmæssige problemer racegruppen er disponeret for samt inspiration til hensigtsmæssig aktivering for den pågældende racegruppe.

Hundens zoner, som sætter dig ind i det vi kalder problematisk normaladfærd. Vores refleksive svar på en hund, der knurrer er oftest at skælde den ud, for "du skal ikke knurre ad mig!!" "Den hund skal vide, hvem der bestemmer!"

Men hvordan forholder det sig egentlig med årsagen til at hunden knurrer, når man tager madskålen fra den eller når man sætter sig ved siden af den i sofaen....? Kan 'bestemmer-mentaliteten' faktisk forværre den problematiske adfærd????

...spoiler-allert: ja det kan den! Læs her hvorfor hehe.

Mener du, at du har helt styr på hvad en hund egentlig er? 

Jeg kunne tænke mig at udfordre dig på dette - jeg kunne tænke mig at give dig den røde tråd i hundens verden, og jeg kunne tænke mig at overraske dig med viden, som vil få dig til at bruge din tid på at tænke 'hund'. 

Jeg ønsker at udvide din horisont indenfor universet, der er hundens adfærd - til gavn for din livskvalitet med hund.

Som en test sætter jeg prisen til 1998 kr. i første omgang, men du skal nok forvente, at den vil stige en smule. 

Det vigtige er dog, at al den grundige og vigtige viden når ud til dig som hundeejer og/eller hunde-professionel, således at det vil gavne flest mulige hunde.

Modtag tips og tricks til en forbedret livskvalitet med hund

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)