Hundeadfærdens forunderlige verden DEL 4 af 4

Dette kursus er nummer 4 ud af 4 spændende kurser, som fører dig dybt ind i hundeadfærdens forunderlige verden. De skal ikke nødvendigvis tages i rækkefølge - du kan vælge de emner, der taler mest til dig.

Kurserne tager udgangspunkt i det samme materiale som Hundeadfærds- og klikkerinstruktøruddannelsens modul 1+2. Kurset her består dog alene af læsestof. Så sæt dig til rette et blødt sted, smæk benene op og dyk ned i det spændende stof, der vil tilføje en dybere dimension til din og din hunds relation.

Hundeadfærdens forunderlige verden DEL 4 guider dig igennem følgende:

Stress hos hunde, som lærer dig hvad stress er, hvordan det påvirker din hunds hverdag, samt hvordan du kan forebygge og håndtere den stressede hund. Stress er årsag til alt for mange problemer mellem hund og ejer, og det er faktisk forholdsvis nemt at justere på med effekt indenfor kort tid.

Neutralisering, som er emnet, der giver dig en chance for at vide, hvad der adfærdsmæssigt kan risikere at ske med din hund, når du vælger enten at kastrere eller at sterilisere den. Søg viden inden du foretager et indgreb, som ikke kan laves om, og som potentielt kan ødelægge hele hundefamiliens livskvalitet.

Neutralisering er ikke den lyserøde pille, der mirakuløst fjerner alle adfærdsproblemer. Neutralisering vil kun kunne have en positiv effekt på adfærdsvanskeligheder, som er hormonrelaterede. Til gengæld vil det kunne forværre andre adfærdsproblemer, idét indgrebet netop ændrer på hormonbalancen hos individet.  

Mental førstehjælp, som fortæller dig, hvordan du forholder dig til en situation, som har været angstprovokerende for din hund. Yd mental førstehjælp og forebyg, at angsten spreder sig som ringe i vandet og potentielt forårsager voldsomme adfærdsproblemer, som i den grad kan reducere livskvaliteten for både dig og din hund.

Mener du, at du har helt styr på hvad en hund egentlig er? 

Jeg kunne tænke mig at udfordre dig på dette - jeg kunne tænke mig at give dig den røde tråd i hundens verden, og jeg kunne tænke mig at overraske dig med viden, som vil få dig til at bruge din tid på at tænke 'hund'. 

Jeg ønsker at udvide din horisont indenfor universet, der er hundens adfærd - til gavn for din livskvalitet med hund.

Som en test sætter jeg prisen til 1998 kr. i første omgang, men du skal nok forvente, at den vil stige en smule. 

Det vigtige er dog, at al den grundige og vigtige viden når ud til dig som hundeejer og/eller hunde-professionel, således at det vil gavne flest mulige hunde.

Modtag tips og tricks til en forbedret livskvalitet med hund

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)