Hvalp alene hjemme - hund alene hjemme

Valg og kontrol giver tryghed og ro

Langt de fleste tror, at alene hjemme træning betyder, at man starter med at forlade hvalpen eller hunden i få sekunder, så 2 minutter og derefter langsomt øger tiden. Men den metode opnår du sjældent succes med...

Du ønsker at formidle til din hund, at den kan være tryg selvom den er alene hjemme. For når den er tryug, er der nemlig ingen grund til at savne dig.

For at gøre hvalpen eller hunden tryg og for at få stabile resultater, starter vi altid alene hjemme træningen længe inden den skal være alene hjemme!! Der er så mange forskellige detaljer i det at gøre en hvalp eller en hund tryg ved at være alene hjemme - og i dette kursus kommer vi rundt om dem alle i overskuelige trin mod en glad hund alene hjemme.  

Jeg viser dig i dette kursus lige præcis, hvordan du skal gøre. Jeg har lavet ugeplaner og dags planer med udførliuge beskrivelser og forklaringer, så du ikke er i tvivl.

Jeg er med dig hele vejen!

Du bliver medlem af en lukket facebook gruppe, hvor du har fri mulighed for at stille ALLE dine spørgsmål vedrørende alene hjemme træningen. På denne måde bliver på intet tidspunkt overladt til dig selv - der er altid hjælp at hente.

Lad mig vise dig, hvordan du træner din hund op til at føle sig tryg og i kontrol - da netop dette reducerer angst og stress og gør det til en fest at være alene hjemme.

Pris:

Kr.: 997,-

Kursets aller første ord:

Du har med stor sandsynlighed ikke megen tid, da du muligvis har taget fri fra arbejde i nogle uger, fordi du fik firbenet familiemedlem.

Men du skal jo tilbage på arbejde igen....

....så du har travlt med at lære Fido ikke at besørge indendørs, når han er alene og ikke at bide i gardinerne og gnave i panelerne - for det kan være ret bekosteligt at have en hund, som ikke kan være alene hjemme!

Men hov - faktisk er det sådan, at hunden som ikke bryder sig om at være alene hjemme faktisk har en temmelig forringet livskvalitet! Måske skal vi lige huske at tænke på, at selvom du ikke får splittet huset ad, så kan det alligevel godt være, at Fido er ked af det.

Så er det godt at du er landet det rigtige sted her hos mig, og lad mig fortælle dig som det første, at FEJL NUMMER 1, som jeg ser igen og igen, uanset hvor meget jeg forsøger at formidle dette er:

 • Du er måske kommet lidt for sent i gang med alene hjemme træningen...
 • Eller du har måske fundet ud af, at du ikke havde så megen tid til denne træning, som du havde troet
 • ...eller også tager denne træning måske længere tid end forventet

Og så sker der det, at du tænker 'Jeg kan godt gå lidt hurtigere frem end planen foreskriver - for jeg er jo liiiidt sejere end alle andre, når jeg tager mig sammen'.

Og ja, det er du uden tvivl! MEN Fido har uagtet brug for, at denne træning ikke hastes. Hver gang du haster og stresser indvendig, så mærker din hund det, og så lykkes din plan om hund alene hjemme altså ikke....

DU HAR LANGSOMT TRAVLT! <3

Nu har jeg sagt det, og så kan vi snakke videre om det, når du har gennemgået de beskrevne følelser og den tilsvarende træning og frustreres over, hvorfor Fido endnu ikke er god til at være alene hjemme ;)

 

Jeg glæder mig til rejsen sammen med dig - og alle dine spørgsmål er altid velkommen!

Din hund føler ofte stress alene hjemme, selvom du ikke opdager det...

Det største adfærdsproblem vi kæmper med er "alene hjemme"...

En rigtig stor del af langt de fleste danske hvalpes og hundes liv er, at være alene hjemme...

Da hunden er et socialt dyr og da de mest populære hunderacer har tendens til at være uselvstændige, er det at være alene hjemme noget som rigtig mange hvalpe og hunde er kede af. Det er faktisk vores nummer ét adfærdsproblem - og de fleste ejere tænker ikke over det med mindre hunden bider noget i stykker...

Derfor er det meget vigtigt både for dig og for din lille hvalp, at du lægger mange kræfter i alene hjemme træningen.

Du skal tænke på 2 ting:

 • Der er faktisk ekstremt mange hunde, som er kede af at være alene hjemme UDEN at ejeren ved det eller, hvor ejeren har holdningen, at 'den ødelægger ikke meget, så vi kan godt leve med det'...

  ...øøøøh... fint, men vær lige OBS på, at hunden også skal leve med det og, at den sandsynligvis ikke synes, at problemet er lige så lille som dens mennesker gør.

  Bare fordi hunden ikke ødelægger noget eller hyler så naboerne klager, så er der desværre mange, som alligevel er rigtig kede af at være alene hjemme!

  Når hunden bliver pålagt en situation hver dag, som den er rigtig ked af at være i, vil det gøre at hundens generelle stressniveau stiger. Stress gør, at der hvor man reagerer der reagerer man voldsommere. Det betyder helt praktisk i din hverdag, at du får en hund, som vil:
  • Hoppe MERE op ad gæster, børn eller dig
  • Trække MERE i snoren på gåtur
  • Gø MERE ved hækken og ved lyde i huset
  • Og meget mere...

   Det er hverken rart for hunden eller for dig, og derfor vil jeg på det kraftigste anbefale dig, at gøre et grundigt stykke arbejde ud af alene hjemme træningen med din hvalp/hund - så hele jeres hundefamilie kan få en god og rolig livskvalitet sammen.

   Det kan du træne op på de 3-4 uger, som du bør tage fri, når du får en hvalp i familien :)

   Mange tror, at alene hjemme træning starter med at forlade hvalpen i 2 min og derefter langsomt øge tiden. Men det er langtfra måden at gøre det på! Du skal sørge for at træne tryghed og ro ind i hvalpen/hunden, så den faktisk kommer til at kunne nyde at være alene! Så den vil kunne finde tryg ro og hvile, og således få den søvn som den har behov for, for ikke at blive overstimuleret og hermed vise en hel masse mere uhensigtsmæssig adfærd grundet stress.

   Når du sænker stress i alene hjemme situationen, vil det give tryghed og ro over hele linjen og dermed mere hensigtsmæssig adfærd helt generelt. Dette giver en hund, som er nemmere at arbejde med i alle situationer, og som vil give dig færre frustrationer.
    
 • Tænk også på, at når god alene hjemme træning forebygger, at hvalpen ødelægger ting, når den er alene, så er det faktisk en rigtig god investering!

  Jeg tilbyder et meget grundigt alene hjemme online kursus - hvor jeg er med dig hele vejen via vores fælles facebook gruppe, så du kan få svar på alle de spørgsmål du må have undervejs, når de opstår. Du får grundige beskrivelser og udførlige ugeplaner - således holder jeg dig i hånden hele vejen! Det vil glæde mig, at se dig på mit alene hjemme online kursus.

Petra Buhr Jensen, hundeinstruktør og dyrlæge studerende (stud.med.vet)

FJELDSØs online alene hjemme kursus har virkelig hjulpet os i træningen af vores hvalp.

Vi følte os utrygge i forhold til at træne alene hjemme med vores lille hvalp, da vi aldrig før har fået en så ung hund, men kun har trænet alene hjemme med ældre hunde. Vi har været meget glade for, at vi er blevet ”holdt i hånden” gennem hele forløbet, både igennem de ugentlige planer og videoer, og gennem facebookgruppen, hvor Camilla har siddet klar til at hjælpe med eventuelle udfordringer. 

Yvonne Bang Andersen, Haley - Tibetansk terrier

Har haft flere hunde, som lærte at acceptere at være alene hjemme, men glade for det og i ro med det, det var de bestemt ikke - som så mange andre hunde, spiste de eksempelvis ikke, hvis de var alene.

Derfor havde jeg brug for nyeste viden på området, da de gamle metoder som “start med at lade hvalpen være alene 2 minutter og øg tiden” tydeligvis ikke var god nok.

Med Fjeldsøs “Alene hjemme” on-line kursus gjorde jeg en fabelagtig god investering. Fik viden og forståelse for hvordan hunden tænker, en fuldstændig tydelig træningsplan, som var brudt ned på de enkelte uger og dage. Dette sammen med masser af videoer gjorde det meget nemt at komme i gang, arbejde og fastholde træningen.

Vi fulgte det program Camilla har lavet og kunne se den konstante udvikling hos hvalpen og os og fuldstændig som Camilla lover; “følger du programmet, kan din hvalp være alene hjemme, når kurset er afsluttet”, så venter min 5 mdr. gamle hvalp nu forveningsfuldt, når jeg er på vej ud af døren og havde han en talebobbel over sig, ville der stå “Fis a - jeg glæder mig!”