Ta´JA hatten på ;)

Har du lyst til at sige nej til din hund igen og igen?

Giver det dig eller din hund god livskvalitet, at du siger "nej" til din hund?

Jeg ønsker med dette kursus ikke at overbevise dig om at du skal lade være med at sige nej til din hund. Jeg ønsker, at lære dig, hvad det er der sker, NÅR du siger nej til din hund plus, hvilke alternativer du har til at sige nej og hvilken funktion de har for din hund.

Jeg har valgt at gennemgå hvordan vi lærer hunden ikke at hoppe op - i grundige detaljer.

Læs om folks oplevelser i forbindelse med "Tá ja-hatten på" kurset

 

Nadia Kjældgaard og Zoya

Vi er ikke helt i mål endnu i forhold til, at vores 6 måneder Zoya "laver ballade" i vores stue.. men det har betydet en hel del for stemningen i huset, at vi følger ja-hat strategien fremfor nej-strategien. 

Før kurset oplevede jeg at blive sur og tvær, når jeg gik og sagde nej hele tiden. Så derfor har kurset - for mig personligt - betydet at hvalpeudfordringen og frækheden ikke dræner mig mere, men i stedet er blevet en udfordring i at aflæse min hund. 

Huskekortene er især gode at kigge på i hverdagen og hjælper, når frustrationerne banker på. Så bliver man lige mindet om at gå et skridt tilbage og prøve forfra.

Ole

Hej ! Jeg vil bare lige give en returmelding på den undervisning vi fik af dig på Smilla, som var ved at grave din træningsbane op ;) Vi fulgte dine råd og træning, og en måned efter havde vi en helt anden hund.

Dine anbefalinger virkede. Den hopper ikke op længere, så bortset fra lidt trækken i snoren i starten, så har det bare virket.

Tak for det og god sommer. Mvh Ole