Handelsbetingelser

Sådan handler du

For at foretage et køb skal du igennem følgende trin:

  • Find det/de produkter du ønsker og tryk "tilmeld"

  • Indtast dine personlige oplysninger

  • Godkend vores forretningsbetingelser

  • Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

  • Når du bestiller og køber en vare hos FJELDSØ.dk vil du få tilsendt en mail med en bekræftigelse på dit køb. Dette er din kvittering.

Betaling

Hos FJELDSØ.dk kan der betales med: VISA/Dankort og Mastercard. Der tages ikke gebyr ved betaling. Beløbet hæves på dit kort, når du godkender købet. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Data, du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken FJELDSØ.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Fortrydelsesret

FJELDSØ.dk giver dig 14 dages fuld fortrydelsesret, dvs. senest på 14. dagen efter købsaftalen blev indgået, skal du give skriftlig (pr. e-mail) besked om, at du har fortrudt aftalen. Det beløb du er blevet opkrævet ved aftalens indgåelse, vil således blive tilbagebetalt til dig indenfor 30 dage. VIGTIGT: Fortrydelsesretten frafalder, hvis der er 8 dage eller mindre inden holdstart, også selvom det er gået mindre end 14 dage siden købet.

Går man, som følge af sygdom hos enten sig selv eller sin hund, glip af et antal træningsgange, må disse gange blive brugt på et tilsvarende hold (et af de andre dage/steder) indenfor den betalte træningsperiode. Ubrugte gange kan ikke overføres til en ny runde/periode.

Fortrydelsesretten gælder dog ikke på samme måde ved levering af digitalt indhold, idét at du får adgang til indholdet med det samme. Alle FJELDSØ online kurser samt hundeadfærdsuddannelsen 100% online hører ind herunder. Når du bestiller et online kursus, giver du samtykke til frasigelse af retten til at fortryde købet efter købsprocessen.

Ved uddannelserne Hundeadfærds- og klikkerinstruktør og hundeadfærdsspecialist gælder fortrydelsesretten ikke længere efter uddannelsen er begyndt. 

Ved hundepasning frafalder fortrydelsesretten hvis du booker senere end 4 uger før din pasningsdato. 

 

Hundepasning- og luftnings vilkår

I tilfælde af behov for akut dyrlægebehandling

Når du har booket en pasning eller luftning af din hund, skal du sikre dig, at din hundepasser har modtaget korrekte kontaktoplysninger for at kunne kontakte dig i tilfælde af akut sygdom eller ulykke, som involverer din hund(e) under pasningen/luftningen. Vi anbefaler, at du sender os kontaktoplysninger på en sekundær kontaktperson, i tilfælde af, at vi ikke kan komme i kontakt med dig.

Du accepterer, at hvis der opstår en situation hvor din hund kræver akut dyrlægebehandling mens den er i vores varetægt, skal hundepassere forsøge at kontakte dig for at underette dig om sitationen.

Hundepasseren har ligeledes mulighed for at kontakte resten af Fjeldsø-teamet for råd og vejledning og eventuelt få hjælp til at kontakte dig.

Hvis både du og din eventuelle sekundære kontaktperson er utilgængelig, giver du hundepasseren tilladelse til at køre til nærmeste dyrlæge med hunden.

Omkostningen af dyrlægebehandling samt dækning af de omkostninger hundepasseren måtte have haft i denne forbindelse betales af dig alene.

Bestemmelsen af hvornår en situation har behov for akut dyrlægebehandling vurderes alene af Fjeldsø.

Følgeskader er ligeledes ikke dækket.

 

Annullering af aftale ved ekstreme forhold

I tilfælde af voldsom sygdom eller lignende ekstreme forhold, som forhindrer hundepasseren i at udføre sin aftalte opgave, vil hundepasseren gøre alt for at finde en anden FJELDSØ hundepasser som kan tage over. Hertil vil du ligeledes blive kontaktet hurtigst muligt med henblik på at godkende en anden hundepasser.

Ønsker du ikke en ny hundepasser, vil du blive tilbudt en refundering.

I tilfælde af, at det ikke kan lade sig gøre for de andre hundepassere at overtage, vil du blive refunderet dit køb.

Det er altså kun i ekstreme tilfælde at hundepasseren kan annullere en aftale, men vil her ikke kunne stå til ansvar for mulige omkostninger heraf.

 

Abonnementer

For abonnementer gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode.

Du modtager din kvittering pr. mail hver gang, der sker en trækning på dit kort. Skifter du kort undervejs, er der i kvitteringsmailen altid et link til at afgive nye kortoplysninger.

Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Du kan når som helst opsige dit abonnement og der er ingen bindingsperiode. Du kan opsige dit abonnement ved at skrive til camilla@fjeldso.com. Du skal blot opsige dit abonnement senest 5 hverdage før dit næste træk.

Forbehold

FJELDSØ.dk tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer/fyldte hold.

FJELDSØ private hundepasning og -luftning er ikke en ordning, hvor vi står til rådighed 24/7 - det har vi nemlig ikke kapacitet til. Det er en ordning, hvor vi hjertens gerne vil passe din bedste ven, når vi har mulighed - og det har vi nemmest, når du booker i god tid. 

Træningsvilkår

Al deltagelse i leg og træning på vores træningsbaner sker på eget ansvar. FJELDSØ.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelle skader, der opstår på træningsbanerne eller i forbindelse med undervisningen.

Tæver i løbetid

Der tages forbehold (ej udelukkelse) for tæver i løbetid – husk dog altid at nævne det, så de ikke er med i fri leg.

Vaccination og forsikring

Hvalpen skal være vaccineret minimum 1. gang - tal evt. med din dyrlæge. Hunden skal være vaccineret indenfor de seneste 3 år, og den skal have (udvidet) hundeansvarsforsikring, som dækker hundetræning.

Force Majeure

Træningen gennemføres næsten uanset vejret. Såfremt en uforudset hændelse gør FJELDSØ.dk ude af stand til at gennemføre én eller flere trænings gange, ydes der ikke erstatning i form af økonomisk refussion. Sådanne hændelser kan være, men er ikke begrænset til, skade på personale, is på træningspladsen, tordenvejr og andre naturlige hændelser, samt mere alvorlig sygdom. FJELDSØ.dk vil dog altid, på bedst mulig vis, søge at godtgøre den tabte træning, i form af erstatningstimer eller ved at indkalde hjælpetrænere.