Coaching af dig som hundetræner

Investér i din hundebusiness og få plads til at hjælpe flere!

 • Hvad ville det betyde for dig, at finde ind til detaljerne omkring din bybeste passion, dine inderste drømme og ønsker - og at rykke længere mod dine mål hver eneste dag?
 • Hvordan ville dit liv se ud, hvis du turde at være dig, turde at være glad og turde at levede af din passion?

Lad os finde ud af det! En coach åbner op for dit potentiale, og jeg vil elske at hjælpe dig med, at opnå dine mål:

 • Find ind til detaljerne omkring din dybeste passion
 • Definér din niche
 • Lad din forretning udvikle sig omkring din passion
 • Opnå den struktur du ved at du mangler
 • Hold fokus blandt mange opgaver
 • Opnå ro, overskud og lethed i hverdagen
 • Skab ligevægt i hele familien og bliv glad
 • Optimér din livskvalitet

Aino Pedersen fra 'Du og din hund' synes, at det er:

"Fedt at du har "insider-viden" med mit liv. Mange mener, jeg "bare" kan skære fra, men det er altså ikke ligetil.

Du gav en supergod idé til effektiv automatisering, som både kursist-nørden og den mere usikre kursist kan have stor gavn af - så langt havde jeg ikke tænkt! Det skal afgjort prøves. Jeg er helt sikker på, at det kan bringes til at fungere.

Og fedt lige at få vendt fordelene - ikke kun for mig, men også for modtageren i min virksomhed."

Mener du, ligesom Aino, at det er en stor fordel at din coach har denne insider viden til din arbejdsdag, til din kundegruppe, til de helt specifikke udfordinger du står overfor og til alle de følelser du gennemgår i dit daglige virke? Og ønsker du at opnå struktur, overblik og overskud i dit arbejdsliv? 

Lad os sammen optimere din arbejdsdag og lad os se på dine udfordringer og begrænsende overbevisninger. Lad os skabe ligevægt i dit liv, så du kan hjælpe så mange hundeejere og deres dejlige hunde, som overhovedet muligt samtidig med, at du passer på dig selv og på hele den private del af dig. 

Skriv til mig på kontakt@fjeldso.com, så aftaler vi tid til en gratis og uforpligtende snak inden booking. 

1x1:1 Coaching & mentoring session

Pris: Én time: 1200 kr.

5 x 1:1 Coaching & mentoring sessioner

Pris: Én time: 5000 kr.

Alle priser er inklusiv moms.

Sådan gør du

 1. Book din session via den grønne knap herover.
 2. Send en mail med "Business coaching Camilla" til camilla@fjeldso.com for at aftale tid.
  1. Coachingen foregår altid online, så det er super nemt uanset, hvor du bor.
   • I tidsrummet 08.30 - 14.00 mandag til fredag
  2. En session varer som udgangspunkt én time.
 3. Du modtager et zoom link kort tid inden vores aftale, og inden da må du installere zoom på din computer.
 4. JEG GLÆDER MIG TIL AT SE DIG!

FJELDSØ coaching & mentoring

I 2003 begyndte jeg på biologi studiet på Syddansk Universitet, hvor jeg tog alle de adfærdskurser jeg kunne komme i nærheden af - jeg kunne rigtig godt lide at studere - lige indtil det blev for meget 'hvid kittel'. Jeg besluttede at jeg hellere ville have pels mellem fingrene og skiftede strategi. 

Min rejse som selvstændig og iværksætter startede i 2007. Da jeg lever for udfordringer, har jeg udviklet mine tilbud meget igennem årene.

Omkring 2019 oplevede jeg, at jeg brænder enormt meget for, at hjælpe mine studerende til at leve af deres passion. Det  giver mig en hel masse, at se dem blomstre!

- og det ønsker jeg at hjælpe dig til også!

Derfor har jeg været i forskellige businesscoaching forløb selv, hvor jeg har lært en masse, og nu også taget en uddannelse til succescoach (mit speciale i livsdesign slutter i oktober 2022).

Ligesom alle mennesker har, har jeg naturligvis også en masse fejl og mangler. Og ligesom dig, så har jeg også nogle stærke forcer. Én af mine stærkeste forcer er empati. Jeg har altid været god til at sætte mig ind i, hvordan personen overfor mig har det - også selvom det er én af dem med pels og fire ben. Og her har min rolle altid været at finde løsninger til disse situationer. 

Mit nyeste eventyr handler om netop DIG og DIN passion eller dine ønsker til livet! 

I et coaching forløb handler det ikke om, at jeg skal finde løsningerne for dig. Det handler i stedet om, at jeg skal spørge ind til dit liv og dine udfordringer, for at sætte en refleksionsprocess i gang hos dig, så du finder løsningerne.

 • Det er enormt spændende, og det kan være enormt kraftfuldt.

Herudover krydrer jeg sessionerne med mentoring, som betyder, at jeg vil elske at give dig en masse brugbare redskaber, hvor jeg ser at det kan gavne. Vi samarbejder således om, at finde løsningerne, som er optimale for netop dig og din business.

Jeg elsker allerede denne nye del af mit personlige eventyr, og jeg vil elske at møde dig i denne sammenhæng.

Læs mine selvstændige klienters udtalelser

Johnni Dahl Sørensen, Agitity træner, DcH (September 2022):

Hvorfor bruge tid sammen med en coach. Det kan der være rigtig mange grunde til. Men jeg er super glad for den tid, jeg brugte sammen med Camilla.

Hun er et helt igennem et dejligt menneske, som er super sympatisk og nem at snakke med. 

Jeg kom hele turen rundt i mit hoved, og fik mærket efter, hvor jeg havde været. Hvor jeg er. Og ikke mindst, hvor jeg gerne vil hen. Og dette gør hun på en lyttende og forstående måde, hvor jeg følte mig tryg og godt tilpas hele vejen igennem.

Hun er god til at hjælpe en med at få samlet op på de drømme, hvor man går og tænker ”engang” skal jeg dette her. Til at gøre det til et mål. Få det gjort håndgribeligt, og komme i gang med at planlægge, hvad der skal til. Hun hjælper med at få lavet en plan og struktur for hverdagen, sådan at man hver dag kommer tættere på sine mål, og får givet sig tid til de ting, som er vigtige for en, i en travl hverdag.

Aino Pedersen, selvstændig hundeinstruktør hos 'Du og din hund' (Juni 2022):

Tak for en superspændende og inspirerende session. Du har en rigtig god balance mellem lytte og tale. Du gav mig meget taletid, men blev ikke bragt ud af din plan af den grund.

Synes at det, du fik mig til at sige via dine spørgsmål, var noget, der fik mig til at se tingene mere "udefra". Jeg følte, jeg blev "låst op" forstået på den måde, at jeg var villig til at tænke i andre baner for at effektivisere min hverdag (er selvstændig hundetræner).

Du kom med et helt konkret og meget brugbart forslag, og du fik mig til - helt frivilligt! - at sætte mål og deadline for at gennemføre dette konkrete tiltag. En kæmpetak herfra - glæder mig til vores næste session ❤️

Bettinna Toft, selvstændig numerolog og coach (Maj 2022):

Kære Camilla 😀 1000 tak for snakken i dag . . hvor er du dog skøn og omsorgsfuld ❤️

Du hjalp mig vrikelig medet med at flytted min modstand og åbne min ellsers lukkede hjerne .. blot sætning du sagde " de kommenter jo på dit opslag, fordi de vil have noget mere" ❤️

Jeg glæder mig meget til vi skal arbjede med imposteren næste gang ❤️ d 25 kl 9 kærligst Bettinna

Marianne Møller Værlund, selvstændig numerolog og healer (Maj 2022):

Jeg oplever du har en rigtig dejlig åben og indlevende måde, at arbejde med tingene på, så jeg føler mig tryg hele vejen igennem.

Du er god til lige at sætte ord på, hvad du gør, så jeg kan følge dig. Du har en rigtig god forståelse af, hvad det betyder, at have haft stress og hvornår det kan spænde ben for mig igen (jeg oplever at mange har en forståelse af, at det kun er for mange opgaver og ikke forstår, hvad der ellers ligger i det).

Du får vendt tingene til at blive lidt mere praktiske og tilgængelige for mig, i stedet for, at jeg har fokus på følelsen af, hvad der bremser mig - du har fokus af, hvordan jeg kommer forbi det uden at grave for meget i det, det er super godt.

Rikke, selvstændig FJELDSØ instruktør (April 2022):

Inden Camilla overhovedet blev coach, hjalp hun mig med at overvinde nogle store forhindringer og at tage et kæmpe skridt i livet - og det er det bedste jeg nogensinde har gjort!

Lige som rigtig mange andre mennesker, som alle har deres forskellige årsager, så led jeg bl.a. af svær angst, da jeg lærte Camilla at kende.

Det er jo ikke noget, der bare sådan går væk, men det er noget man kan arbejde sig ud af, når man har god støtte og, når man møder et menneske, der åbner muligheden for at lade passionen i livet fordrive det negative ❤

På halvandet år har Camilla hjulpet mig igennem min drømmeuddannelse og til at leve af min passion. Hun har hjulpet mig til at reducere min usikkerhed og i stedet lært mig at tro på mig selv. Den dag i dag er jeg selvstændig erhvervsdrivende og står nu og underviser folk.

Jeg gjorde det sgu! Jeg kunne godt, og jeg kunne endda nå helt i mål - selvom mange ikke troede på, at man kan leve af hundetræning. Men jeg gjorde det, og nu lever jeg af min passion - dét kan man da kalde livskvalitet! ❤

Camilla var coach allerede inden hun uddannede sig til det ❤

Nanna, lige gået selvstændig, siger efter første session (April 2022):

Jeg vil gå i gang med min hjemmeopgave med det samme - Jeg glæder mig rigtig meget til det. Jeg fik meget mere ud af vores tid end jeg havde forventet, vi nåede virkelig meget i dag på første session. Jeg synes allerede at det er en stor hjælp, at få hjælp til struktur, og finde ud af hvad jeg bør tage fat på først. Det giver rigtig god mening. Jeg synes, at det har været rigtig godt, og jeg synes, at det er meget empatisk, at du også giver noget af dig selv. Jeg glæder mig til næste gang.