Hundeadfærds- og klikkerinstruktør

OBS: OPSTART APRIL 2022

- tilmeld dig herunder eller skriv til camilla@fjeldso.com. Sidste tilmeldingsfrist: 1. marts 2022

Primært online instruktøruddannelse

- Med fokus på familiehunden

 • Online klasseundervisning mindst én torsdag kl. 18.00 - 21.00/mdr. i 18 mdr.
 • 6 modul weekender i Odense - 1 pr. modul/hver 3. mdr.
  • 2/6 weekender uden hund - 4/6 weekender med hund/lånehund
  • Modul weekender forløber som udgangspunkt kl. 09.00 - 16.00
 • Medlem af lukket facebook gruppe

På hundeadfærds- og klikkerinstruktøruddannelsen vil du få en grundig og solid teoretisk baggrund på et højt fagligt niveau omkring hundens adfærd og indlæring. Du vil blive i stand til at tilbyde kompetent og struktureret klikkertræning med viden til at kunne forebygge adfærdsproblemer mellem hunde og ejere samt at løse træningsrelaterede og basale adfærdsproblemer både på træningspladsen og i form af enetimer.

Det er vigtigt for os at du, udover den faglige kompetence, også opnår den praktiske sikkerhed i at undervise. Derfor indeholder uddannelsen praktisk undervisning som tillæg til den teoretiske undervisning.

Du opnår faglig kompetence til at kunne undervise kursister i at forstå deres hund - så de opnår ro, fokus og tæt relation, og så de dermed forebygger uhensigtsmæssig adfærd. Du vil hjælpe hundeejere til at forme deres drømmehund.
- Grundlaget der giver den familiehund de drømmer om og som yderligere gør, at de får succes med al den hundesport de brænder for.

Du bliver i stand til at hjælpe hundeejere med følgende

 • Indlæringspsykologi - basis
 • Hvalpens vigtige socialisering
 • Hundens udviklingsfaser
 • Hensigtsmæssig aktivering af familiehunden
 • Hundens unikke sprog
 • Den gode hund-menneske relation
 • Racekendskab (racegrupper)
 • Hundens zoner
 • Forebyggelse og håndtering af stress hos hunde
 • Neutralisering - fordele og ulemper
 • Mental førstehjælp
 • Indlæringspsykologi udvidet
 • Klikkertræning basis + udvidet
 • Racekendskab (udvalgte racer)
 • Ernæring
 • Bevægelseslære og smerteidentificering
 • ”Problemhunde" på træningspladsen
 • Formidling, undervisnings- og observationsteknik
 • Psykologi i forholdt til hundeejeren
 • Hvalpeadfærd og opbygning af hvalpehold
 • Fysisk førstehjælp på træningsbanen
 • Klikkertræning af anden art

Dine passionerede undervisere på uddannelsen 

Specialist i hundeadfærd Camilla Fjeldsø, FJELDSØ
Klikkerinstruktør Jan Østergaard, Canis Skive
Dyrlæge Astrid Gerd Holtet, Århus Hundecenter
Ernæringsekspert Ann-Kristin Meyer, HundefoderNørden

Opgaver og eksamener

Midtvejsprøver og modul opgaver skal bestås inden indstilling til eksamen, som består af:

 • Eksamensprojekt med hund og ejer
 • 1/2 times undervisning af et hold kursister
 • 30-45 minutters enetime
 • Træning med egen hund/lånehund

DIN fremtid - fuld af pels mellem fingrene

Prisen for hundeadfærds- og klikkerinstruktøruddannelsen er i alt 42.000 kr.

 • 5000 kr. ved første ratebetaling
 • De resterende rater aftales individuelt

Hertil skal du påregne ca. 2000 kr. til bøger fra de obligatoriske litteraturlister.
Gebyr for reeksamen: 1500 kr.

Fravær
Undervisningen er obligatorisk. Bliver du forhindret i at deltage i den teoretiske undervisning, kan du efterfølgende indhente det via enetimer á 450kr.

Tilmelding
Camilla Fjeldsø er lige her for spørgsmål: camilla@fjeldso.com/51 92 11 96.

Der tages forbehold for ændringer af planlagte datoer, dog med god varsel. Det er meget vigtigt at følge med i udviklingen for at kunne tilbyde den mest kometente undervisning. Derfor er relevante kurser til tider en nødvendighed, og vil komme dig, som elev, til gavn på trods af ændrede datoer. Der tages ligeledes forbehold for generelle prisstigninger.

Mie Bøje Sommer Isaksen, tidligere elev

Det er super dejligt at have Camilla som instruktør på hendes hold, men også som underviser på hendes uddannelser. Jeg er imponeret over, hvor dygtig Camilla er til at fange alle mennesker på hver deres niveau, uanset om man er ung eller gammel, stille og genert eller er én med et godt snakketøj fyldt med humor.

Camilla er kanon dygtigt til at hjælpe alle kursister og formår at give alle virkelig brugbar feedback, hvor hun aldrig nævner en eneste fejl, selv om man har lavet tyve, og samtidig giver én en masse gå-på-mod.

Hos Camilla føler man sig altid taget godt imod og behandlet med respekt - og hun spreder latter og smil til enhver der kommer forbi.

Lotte, tidligere elev skriver på Trustpilot (5 stjerner)

Træning, viden og uddannelse

Efter at have gået til hundetræning her, brændte jeg efter mere viden.

Så da jeg fik råd, efter Camilla startede op med hundeejeruddannelsen og hundeadfærds- og klikkerinstruktør uddannelsen hoppede jeg på.

Man skal være klar og dedikeret. Men til gengæld, så får man så meget viden og et godt netværk. Det er hunde nørderi på højt plan. Vi lærer ikke kun om adfærd og træning, også foder og hundens bevægelse, ja, vi kommer hele vejen rundt her.

Når man først er landet i dette hundeunivers kan man blive ved, der er altid nyt at lære og fordybe sig i.

Jesper Bonde Jakobsen, tidligere elev

Fjeldsø's uddannelser er yderst grundige og helt ind til "kødbenet". Hvis man ønsker at tilegne sig meget stor viden om hunde, adfærd og hundetræning - så er det stedet. FANTASTISKT forløb.

Gentiana Krasniqi, tidligere elev

Jeg har altid vidst, at jeg skulle lave noget der omhandler hunde. Da jeg var lille gik jeg og bankede på ved fremmede for at høre om jeg måtte gå tur med deres hunde, fordi jeg bare ikke kunne få nok hunde i mit liv. Så selvfølgelig skulle jeg lave noget med hunde.

Jeg startede med at træne ved Camilla Fjeldsø med min egen hund for nogle år tilbage, og fra dag ét af blev jeg både bidt af deres trænings måde men også af stemning på pladsen. Så selvfølgelig skulle jeg være en del af det team.

Camilla som underviser har været helt fantastisk og forsående, en underviser, der kunne forstå, hvis det gik lidt skidt der hjemme og man ikke nåde at aflevere opgaver til tiden. Men også en underviser, som kunne presse én ud over ens comefort zone så man kunne overskride nogle grænser. Uddannelsen som hundeadfærds- og klikkerinstruktør har ikke kun lært mig om hunde og hundeadfærd, men også rigtig meget om mig selv og mit liv, og hvordan jeg ser på verden i dag.

Det er utroligt vigtigt, at besidde den brede og grundige viden om de mange aspekter af hundens adfærd - lige såvel som den ekstremt afgørende viden om indlæringspsykologien og klikkertræningen - for at evne den dybere forståelse og for at kunne udvikle sig som kompetent hundeadfærds- og klikkerinstruktør.

Det er dog ikke alle, der ønsker et virke som instruktør. Dog er mange interesserede i den grundige viden om adfærd, som hundeadfærdsuddannelsen indeholder. Netop derfor har vi valgt at tilbyde dig hundeadfærdsuddannelsen - grundforløb seperat. Du er således ikke tvunget til at betale for hele klikkerinstruktør delen, hvis du blot er interesseret i adfærds delen. Til gengæld kan du altid vælge at bygge ovenpå med klikkerinstruktør delen. Du betaler altså kun for det du har brug for.

FJELDSØ kernekoncept

FJELDSØ kernekoncept beskriver de grundlæggende forudsætninger for, at du lykkes som instruktør og som specialist. Du opnår færdigheden i at se ‘den røde tråd’ i de hund og ejerforhold du møder og du får forståelsen for at videreformidle ‘træning der giver mening’ på en empatisk facon, der vil få folk til at lytte. Hermed opnår du de resultater du ønsker.

Alt hvad man laver med sin hund er træning. Hver dag - hele tiden - al opdragelse - er træning. For at få hverdagen, hundesporten og alt hvad man ellers laver med sin hund til at blive en fryd og en succes, er det vigtigt, at samarbejde og relation er så optimal, som det kan blive med hvad vi har at arbejde med.

Udfordringer med hundens adfærd er meget udbredt, og mange hunde, såvel som ejere, lider under dette. FJELDSØ kernekoncept beskriver, hvordan du bliver i stand til, at finde løsninger på de udfordringer, som du bliver stillet overfor, og du vil lære, at sværhedsgrad er et relativt term. 

Alle individer er forskellige - både hunde og ejere. Men hvad der er helt generelt og essentielt er, at du som FJELDSØ instruktør og -specialist opnår den forståelse, der får træningen til at give mening og, at du bliver i stand til at formidle dette til hundeejeren.

FJELDSØ kernekoncept

Modtag tips og tricks til en forbedret livskvalitet med hund

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)