Hundeadfærdsuddannelsen 100% online

Næste opstart onsdag den 20. september 2023

OBS: Seneste tilmeldingsfrist: 1. september

Hundeadfærdsuddannelsen 100% online giver dig redskaberne til

 • At udbygge din træner/instruktør uddannelse med denne adfærds overbygning, så du bliver adfærdsinstruktør
 • At dykke dybere i forståelsen, hvis du arbejder med hunde til hverdag, som fx
  • Dyrlæge
  • Veterinærsygeplejerske
  • Hundefrisør
  • Opdrætter
  • Hundemassør
  • Hundekiropraktor
  • Personale på hundeinternat og i hundepension
  • osv.
 • At skabe en stærk relation til din egen hund!
 • OBS: Dette er ikke en adfærdsrådgiveruddannelse, det er en meget grundig basis adfærdsuddannelse
 • Dette forløb giver dig den optimale mulighed for at deltage, uanset hvor du bor. Der er ingen fysiske begrænsninger
 • Du får nem og livs lang adgang til al dit materiale, og du har mulighed for, at strukturere det, som det passer ind i dit liv. Forløbet er normeret til 9 måneder, hvor du ved bestået afsluttende eksamen vil modtage dit certifikat.

Hundeadfærdsuddannelsen indeholder følgende emner

 • Indlæringspsykologi basis
 • Hvalpens vigtige socialisering
 • Udviklingsfaser
 • Hensigtsmæssig aktivering af familiehunden
 • Hundens unikke sprog
 • Den gode hund-menneske relation
 • Racekendskab (racegrupper)
 • Hundens zoner
 • Forebyggelse og håndtering af stress hos hunde
 • Neutralisering - fordele og ulemper
 • Mental førstehjælp
 • NYT-BONUS: introduktion til klikkertræningens verden*

* Gældende for hundeadfærdsuddannelsen 100% online og ikke for 'hundeadfærdskursus med certificering'

Datoer for online klasseundervisning/spørgetime

Onsdag den 20. september klokken 19.00 - 21.00
Onsdag den 15. november klokken 19.00 - 21.00
Onsdag den 21. februar klokken 19.00 - 21.00
Onsdag den 15. maj klokken 19.00 - 21.00
Eksamen i juni efter aftale

Eksamen

Online eksamen
Hovedopgave

Praktisk

Ønsker du herefter, at færdiggøre hele hundeadfærds- og klikkerinstruktør uddannelsen, kan du tage opgraderingen, når der er mulighed for dette.

Pris

12000 kr. inklusiv ubegrænset adgang til al tilhørende materiale.

Spar 4000kr og tag uddannelsen som selvstudie:

Denne mulighed er åben i januar og august. Da muligheden er ny, vil den være åben indtil februar 2024 og herefter hver januar og august.

Et selvstudie betyder, at du gennemgår materialet på egen hånd.

Du får adgang til ét spændende modul ad gangen. For at komme videre til næste modul, må du bestå en multiple choise test, som er adgangsgivende til at fortsætte til næste spændende modul. Når du har været igennem alle 10 spændende emner, bliver du præsenteret for eksamen, som du sender ind, når du er klar til det.

Jeg er her for dig under hele forløbet, så hvis oplever du udfordringer eller spørgsmål til materialet, er jeg kun skriv eller et telefonkald væk.

Din eksamensopgave vil blive rettet, og når den er bestået, vil du få adgang til dit velfortjente diplom, som du kan printe ud og pynte din væg med.

Fra du køber kurset, har du 12 måneder til at gennemføre.

Læs hvad elever og samarbejdspartnere siger om uddannelsen

Læs hvad dyrlæger siger om FJELDSØ hundeadfærdsuddannelsen; hvad tidligere elever fortæller om deres oplevelse og udbytte af uddannelsen og, hvad kollegaer fortæller om underviseren

Dyrlæger og andre fagpersoner anbefaler FJELDSØ hundeadfærdsuddannelsen

Astrid Gerd Holtet, dyrlæge (cand.med.vet)

Jeg har været utrolig glad for Hundeadfærdsuddannelsen - grundforløb. Jeg synes, at niveauet har været højt med god brug af den nyeste forskning uden at miste fokus på det praktiske og hverdagsrelevante. Undervisningsmaterialerne er rigtig gode, og underviserens evne til at formidle var i top.

Jeg ved allerede nu, at jeg kommer til at bruge min nye viden, både som hundeejer og i mit arbejde. Jeg vil til enhver tid anbefale uddannelsen til andre - både nye hundeejere og folk, som har arbejdet med hunde før.

Lea Nielsen, dyrlæge (cand.med.vet)

Hundeadfærdsuddannelsen er en rigtig god basisuddannelse indenfor hundeadfærd. Niveauet er tilpas højt og der er god mulighed for feedback og sparring i den lukkede facebook gruppe, som man bliver en del af. Jeg har både som hundeejer og som dyrlæge god brug af den nye viden i min dagligdag.

For mig var det endvidere en stor fordel at uddannelsen foregik 100 % online, så jeg kunne tage den selvom jeg bor i en anden landsdel.

Tune Aas Mortensen dyrlæge (cand.med.vet)

Overgades Dyreklinik har gennem flere år haft et samarbejde med Camilla Fjeldsø - både via foredrag for klinikkens klienter, men også gennem løsning af adfærdsmæssige problemstillinger hos klinikkens patienter.

Camilla Fjeldsø er fagligt velfunderet og dygtig til praktisk opgaveløsning.

Jeg kan derfor anbefale Camilla Fjeldsøs uddannelsesprogram.

Gert Jarn Pedersen, dyrlæge (DVM, Cand.Med.Vet, Master of Companion Animal Surgery)

Jeg kan anbefale Camilla Fjeldsø som en særdeles kompetent adfærdsterapeut. Jeg har i mange år haft et velfungerende og godt samarbejde med Camilla. Hun har med høj faglighed, tålmodighed  samt empati udført rådgivning/behandling af de adfærdspatienter hun har modtaget fra mig.

Jeg har på samme måde fået en god tilbagemelding fra de klienter jeg har henvist.

Cecilie Ambo Madsen, dyrlæge (Cand.Med.Vet 2012)

Jeg har selv haft glæden af at følge to kurser med hund hos Camilla og i den forbindelse oplevet hendes store engagement og viden om hundeadfærd og motivering. Gennem adfærdsuddannelsen kan vi forhåbentlig få flere dygtige trænere, som kan hjælpe hunde og deres ejere fremover.

Når jeg står i klinikken med en patient med vanskelige adfærdsproblemer, som ejeren er motiveret for at komme til livs, så anbefaler jeg altid at kontakte Camilla Fjeldsø.

Runar Næss, ulveforsker

Camilla Fjeldsø har vært en av pionérene for vitenskapelig-basert hundetrening i Skandinavia. Hun har en imponerende utdannelse og en hundeforståelse få kan konkurrere med. Å tilegne seg kunnskap i den grad Fjeldsø har gjort krever en god hjerne. Visdom og forståelsen krever et stort hjerte. Camilla Fjeldsø har både hjernen og hjertet, som alle hundetrenere og hundeeiere trenger å lære av.

Hvis du vil lære om hund og adfærd, så skal du bruge litt af din tid og ta denne utdannelsen. Dette er den mest omfattende og profesjonelle adfærds-utdannelse jeg har sett – med en af Danmarks beste hunde-trenere. Kast ikke bort tid på Facebook når du kan udvikle deg som hunde-eier og hunde-træner med Camilla Fjeldsø’s hundeadfærdsuddannelse.

Regitze Rising, dyrekiropraktor og kranio-sakral terapeut

Over mange år har jeg haft et godt og givende samarbejde med Camilla. Camilla udviser med en høj faglighed og hun har et engageret og et omsorgs-gen ud over det sædvanlige. Dette er en rigtig god kvalitet, og det er et specielt kendetegn for Camilla. Hun møder folk og hunde hvor de er, og ser altid de bedste kvaliteter hos alle. Jeg kan til enhver tid varmt anbefale FJELDSØ hundeadfærdsuddannelse.

Ann Kristin, HundefoderNørden

Jeg er SÅ glad for, at jeg kan samarbejde med dig!!! Jeg føler mig meget priviligeret til at kunne sparre med én af de bedste i hundeverdenen.

Andre tidligere elever fortæller om deres oplevelse og udbytte af hundeadfærdsuddannelsen

Line Nielsen, autoriseret veterinærsygeplejerske, Universitetshospitalet for familiedyr, 2015

Jeg har taget Hundeadfærdsuddannelsen - grundforløb hos Camilla Fjeldsø. Det har været et meget lærerigt forløb, som jeg i den grad kan bruge både i mit privatliv og i mit arbejde som veterinærsygeplejerske. Uddannelsen har givet mig uvurderlig viden om hunde, som jeg bruger hver dag.

Uddannelsen giver en grundig viden om hundens adfærd og både jeg, min hund og de dejlige hunde i mit arbejde nyder godt af det. Tak for et godt og givende forløb. Jeg vil til enhver tid anbefale uddannelsen, både til private hundeejere, som ønsker en større forståelse for deres hund samt et bedre samarbejde. Men absolut også til fagfolk, der arbejder med hunde til daglig!!

Kollegaer fortæller om underviseren

Runar Næss, ulveforsker, 2018

Camilla Fjeldsø har vært en av pionérene for vitenskapelig-basert hundetrening i Skandinavia. Hun har en imponerende utdannelse og en hundeforståelse få kan konkurrere med. Å tilegne seg kunnskap i den grad Fjeldsø har gjort krever en god hjerne. Visdom og forståelsen krever et stort hjerte. Camilla Fjeldsø har både hjernen og hjertet, som alle hundetrenere og hundeeiere trenger å lære av.

Jogn McGuigan, Glasgow dogtrainer and behavior consultant, 2017

I have known Camilla for a few years now. Her training is absolutely excellent and she is dedicated to providing you with the best, most effective, humane and up to date training which is available. Camilla continues to keep her own education ongoing and passes this information on to her clients. Her friendly, kind approach will help you resolve the training problems you have with your dog and will improve the quality of both your lives. I would recommend her wholeheartedly.