Hundeadfærdsuddannelsen

- anbefalet af dyrlæger og andre fagpersoner

Et unikt koncept for dig, der gerne vil være hundetræner!

At vælge uddannelsessted er en tillids sag. Du er nødt til at føle dig tryg ved, at du får den største forståelse og det mest grundigt udarbejdede uddannelsesmateriale med den højest faglige viden tilgængelig.

For at imødekomme disse krav, går vi her på stedet meget op i samarbejde. Jeg har en lang række samarbejdspartnere, som jeg igennem tiden - og stadig løbende - konsulterer på hver deres fagområder.

På hundeadfærdsuddannelsen betaler du KUN for det du har brug for

Hos os bliver du ikke blot uddannet hundeinstruktør. Du bliver uddannet hundeadfærds- og klikkerinstruktør. Det er utroligt vigtigt, at besidde den brede, grundige viden om de mange aspekter af hundens adfærd, for at evne den dybere forståelse og for at kunne udvikle sig som kompetent hundeadfærdsinstruktør.

MEN - det er ikke alle, der ønsker at blive hundeadfærdsinstruktør. Dog er mange interesserede i den grundige viden om adfærd, som hundeadfærdsuddannelsen indeholder. Netop derfor har vi valgt at tilbyde dig hundeadfærdsuddannelsen - grundforløb seperat. Du er således ikke tvunget til at betale for hele klikkerinstruktør delen, hvis du blot er interesseret i adfærds delen. Til gengæld kan du altid vælge at bygge ovenpå med klikkerinstruktør delen. Du betaler altså kun for det du har brug for.

Og som ekstra PLUS

Du kan nu tage hundeadfærdsuddannelsen - grundforløb 100% online - fra din helt egen behagelige sofa!!

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)