Privat hundeluftning

Vi dækker Fyn og Jylland, trekantsområdet

Vil du lette din samvittighed på de lange arbejdsdage ved at give din hund en indholdsrig dag?

Vores hundelufter-team står klar til at berige din hunds hverdag med 

  • Hygge-luftning: Lange, dejlige, stimulerende gåture, hvor din hund oplever verden og hygger sig 
  • Trænings-ture: Fysisk og mental aktiverende træningsture, der efterlader din hund både dygtig og ekstra træt på den tilfredse måde
  • Luftning og grooming: Besøg med luftning og træning af frivillig håndtering. Vi prioriterer primært negle og pels, eller det du beder os om

Opnå tryghed med FJELDSØ private hundeluftning.

Sådan gør du:

Se vores priser nederst på siden

  1. Du sender forespørgsel på luftning og anfører din foretrukne hundelufter
  2. Vi sender dig tilbagemelding på din forespørgsel inden for 48 timer
  3. Når alt er faldet i hak, booker du i systemet og betaler i samme forbindelse
    1. Du må foretage din booking inden for et døgn. Vi får i perioder mange henvendelser, og vi vil så gerne sige ja og hjælpe så mange som muligt 
    2. Bemærk vores refunderingspolitik**

Mød vores fantastiske hundelufter team

Vores hundelufter-team består af de mest ansvarlige, kærlige og hundeglade mennesker du kan finde, og alle har de modtaget et grundkursus i privat hundeluftning.

Lærke har stor erfaring med hundeluftning, og hun er vores primære hundelufter. Når Lærke har travlt med sit studie, vil Cathrine, Mikkel og Frederikke træde til og elske at få muligheden for at lære dig og din(e) hund(e) at kende. Til sidst har vi Rikke, som står standby og gør, hvad hun kan for at træde til ved yderligere behov.

Mød Lærke

Jeg tilbyder hygge-luftning

I Odense tilbyder jeg luftning uden kørselstillæg

Hej! Mit navn er Lærke, jeg er 25 år og jeg bor i Odense C i et bofællesskab med to andre damer. Til hverdag studerer jeg Webformidling på SDU i Kolding og har studiejob i Social- og Boligstyrelsen i Odense. 

Jeg har en hel ustyrlig kærlighed til dyr, og især hunde har mit hjerte. Jeg knytter mig ufattelig hurtigt til hunde, og du må derfor forvente, at jeg ikke kan styre mig med at sende billeder af din vuf. 

Jeg glæder mig rigtig meget til at lufte dit hundebarn! 

Mød Cathrine

Jeg tilbyder luftning med træning/grooming og hygge-luftning

I Odense tilbyder jeg luftning uden kørselstillæg

Jeg hedder Cathrine, er 28 år og blev færdiguddannet biolog fra SDU Odense i 2021. Jeg er vokset op omkring både hunde, katte, mus og kaniner og jeg har altid været utrolig glad for dyr.

Til dagligt bor jeg i Odense SØ sammen med min skønne 15 måneder gamle dalmatiner Zeca. Grundet ham tilbyder jeg kun luftning i dagtimerne.

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde dig og din hund og til en masse hyggestunder på fantastiske gåture!

Mød Mikkel

Jeg tilbyder hygge-luftning

I Odense tilbyder jeg luftning uden kørselstillæg

Hej. Jeg hedder Mikkel og jeg er 23 år og jeg bor i Odense C. Jeg arbejder til dagligt fuldtids i en SFO.

Jeg kan tilbyde dagspasning hjemme, og døgnpasning i dit hjem, og jeg vil primært være tilgængelig i weekender og eftermiddage/aftener.

Jeg er bror til Lærke og derfor er jeg også vokset op med eurasiere og Fine er min helt store kærlighed. Desuden har jeg har en KÆMPE svaghed for Golden Retrievere, men elsker generelt alle hunde.

Rikke

Jeg tilbyder luftning med træning/grooming
(Certificeret FJELDSØ instruktør)


I en radius på 10 km fra Nørre Søby tilbyder jeg gratis kørsel

Jeg hedder Rikke, jeg er 25 år gammel og bor til dagligt i Nørre Søby. Mine to seneste hunde bærer et stort præg af min kæmpe interesse for adfærd og ‘det med hund’. Ikke nok med, at jeg har denne interesse for hund og adfærd, så blev interessen en hobby, som blev en passion - som nu er min levevej. 

I December 2021 stod jeg med tårer i øjnene, da jeg fik at vide, at jeg havde bestået min sidste eksamen til hundeadfærds- og klikkerinstruktør. En kæmpe drøm blev realitet - jeg skulle arbejde med hunde! Faktisk blev drømmen allerede en realitet FØR jeg havde afsluttet uddannelsen. I oktober 2021 blev jeg helt officielt Fjeldsø instruktør, og lige siden har jeg levet af, at undervise hundeejer i træning lige fra hvalpetræning til lydighed til dogparkour. 

Jeg kan ikke få nok - så jeg har siden fået mig en god håndfuld efteruddannelser i rygsækken, og jeg er ligeledes i september 2022 begyndt på uddannelsen til Specialist i hundeadfærd.

Jeg elsker at træne hunde, jeg er især vild med at have forskellige racer mellem hænderne. Jeg nyder at se logrende haler, glimt i de forfærdelige hundeøjne og mærke et blomstrende samarbejde. Tanken om, at jeg kan være en del af en øgning af livskvaliteten hos en hundefamilie, gør at jég har vundet i livet.

Jeg vil gerne tilbyde din hund en dejlig luftetur fyldt med god træning, god energi og massere af kærlighed (og godbidder).

Hundeluftning uddybet

Hygge-luftning

Vi besøger din hund og tager den med på en dejlig hyggelig luftetur, hvor den får lov at læse alle avisens artikler. Vi har al tålmodighed i verden, da vi ved, at din hund får en masse ud af at opleve hele kvarterets dufte i sit eget tempo. Vi lader din hund tage nogle egne valg om turens retning, da vi ved, at valgmuligheder øger selvstændigheden hos din hund. Og den selvstændige hund er den rolige hund. Vi har altid pølleposer med, og godbidder kommer vi til at få brug for en masse af. Derfor må du hver gang lægge en stor lækker pose godbidder frem, som din hund kan tåle og elsker. Ønsker du at få mest ud af træningen, må du forberede pølser, frikadeller, kyllingestykker og lignende, så vi rigtig kan belønne din hunds gode adfærd.

Trænings-ture

Når du booker hundeluftning med træning, vil din hund altid få besøg af én af vores uddannede hundeadfærds- og klikkerinstruktører (eller elever under uddannelse til hundeadfærds- og klikkerinstruktør). Har du specifikke ønsker til træning, så vil vi glæde os til at modtage disse og implementere dem i lufteturene. Har du ikke specifikke ønsker, så vælger vi lige præcis den træning, som vi ved, at din hund vil få mest gavn af, samt det, som din uddannede hundetræner føler for på den specifikke dag. Vi har brug for, at du hver gang lægger en stor lækker pose godbidder frem, som din hund kan tåle og elsker. Ønsker du at få mest ud af træningen, må du forberede pølser, frikadeller, kyllingestykker og lignende, så vi rigtig kan belønne din hunds gode adfærd.

Luftning og grooming

Synes du at det er op ad bakke med pelspleje til din hund?

Har du overhovedet tjekket, hvordan det ser ud med din hunds negle - ved du egentlig, hvordan det bør se ud, og hvilken massiv betydning neglepleje har for din hunds ben stilling og dermed hele dens velbefindende?

Vidste du, at nyeste forskning siger, at det kan have stor betydning, at man filer hundens negle i stedet for at klippe dem.

Dine FJELDSØ-luftere, som håndterer luftning og grooming, er naturligvis uddannet i alt dette. Og vi vil glæde os til at tage os kærligt af DIT pelsbarn.

Denne pakke ser således ud: Du booker 10x luftning og træning. Din hundelufter kommer hjem til dig og bruger den afsatte tid på luftning, træning, bonding og specifik træning af frivillig håndtering. Håndtering af en hund kræver tillid, og det er derfor nødvendigt at købe 10 turskortet. Hvor langt træningen bringer os på de ti gange er individuelt. Første omgang vil være opbyggelse af tillid, læring af reglerne omkring konceptet og vores mål er, at du slipper for at tænke på pelspleje og neglefilen af din hund, fordi vi kommer og gør det for dig - samtidig med at vi lufter din hund. Alting foregår 100% frivilligt og din hund vil være dejligt træt på den tilfredse måde, når vi siger på gensyn.

Vi har brug for, at du hver gang lægger en stor lækker pose godbidder frem, som din hund kan tåle og elsker. Ønsker du at få mest ud af træningen, må du forberede pølser, frikadeller, kyllingestykker og lignende, så vi rigtig kan belønne din hunds gode adfærd. Desuden har vi brug for et tæppe, og det må gerne være et tæppe, som kun bruges til dette. Der er mulighed for, at du på gang nummer 10 deltager og lærer selv at fortsætte denne træning.

Afstemning af forventninger

Dine dedikerede hundeluftere bor forskellige steder i landet. Gå derfor ind på hver deres profil og se i hvilken radius, de tilbyder luftning uden kørselstillæg.

Det vigtigste for os, at din hund har det godt og er glad. Har den allergier, vil du altid skulle sørge for godbidder til lufteturene således, at vi ikke kommer til at give den noget, den ikke kan tåle.

Du er forpligtet til at have tegnet den lovpligtige hundeansvarsforsikring på din hund inden booking af FJELDSØ private hundeluftning, og her ud over anbefaler vi sygeforsikring.

* Ved luftning inklusiv ekstra hund fra samme husstand er det vigtigt, at du får en snak med din foretrukne hundelufter inden. Her er vi nødt til at tage højde for hundenes vægtklasse, hvordan de reagerer ved synet af andre hunde m.m. Måske er det nødvendigt at starte med en periode, hvor hundene luftes hver for sig for derefter at kunne luftes samtidig.

**Ud over gratis-kørsel-zonen (se den under hver hundelufters profil): Kørselstillæg er på 100,- kr. Kørselstillægget dækker kørsel til og fra dit hjem på hele Fyn. Vi tager forbehold for, at den offentlige transport kan passe med de ønskede tider, og at der kan være forsinkelser. Der vil blive købt billetter til den offentlige transport, så snart du har booket (for at vi kan tilbyde så lavt som muligt et kørselstillæg) - derfor vil en aflysning betyde, at du ikke kan få refunderet dit fulde beløb. Se vores handelsbetingelser for yderligere detaljer.

***Obs. Et klippekort skal bruges hos samme hundepasser, og kan altså ikke fordeles ud til de andre hundepassere.