ByHunden

Det mest brugbare hold nogensinde for familiehunden!

*BEGYNDER Byhunden er for alle. Vi træner 1 time og tager det i jeres hunds tempo. Vi kommer rundt forskellige steder og træner ro i omgivelserne og vælge fra.

*FORTSÆTTER ByHunden er for hunde, som har gået til træning hos FJELDSØ før. Vi har på fortsætter holdet halvanden time hver gang, så vi rigtig kan nå ind til byen og besøge springvand foran en cafe, skate house personale, der leger på skateboard ude foran butikken, en bænk midt i menneske mylderet, tungt vejarbejde og alle de andre ting, som bylivet byder på. Vi har tid og ro til at gå i dybden, og vi træner på fortsætter holdet hele foråret <3

Al opdragelse af hunden er træning! Og det kræver en indsigt i hundens adfærd, at kommunikere med den på en hensigtsmæssig måde, så man får den ønskede adfærd frem ved positivt samarbejde.

I januar 2017 havde jeg 10 års jubilæum som selvstændig hundetosse, der lever af sin passion!
I de 10 år har jeg specialiseret mig primært i de reaktive hunde (hunde, der er udafreagerende og fx knurrer og laver udfald i linen, gøer og hyler, trækker voldsomt i linen mm. Ofte er jeg sidste stop inden dyrlægens blå sprøjte!). Jeg hjælper folk med at kommunikere til deres reaktive hund, at den skal forholde sig selvstændigt til sine omgivelser og vælge fra på en fornuftig måde. Således bliver den tryg i situationen og springer fx derfor ikke frem i linen og gøer.

Det er en helt anden strategi og et helt andet resultat, end at aflede hunden fra det den er nervøs ved!!

ByHunden er holdet, hvor vi sammensætter alt det jeg igennem mine ca. 13 års professionelle erfaring med hunde har specialiseret mig i. Netop for at opnå den trygge hund, der er god til at forholde sig roligt i omgivelser med forstyrrelser af forskellig art. Hunden, der lærer at forholde sig til sine omgivelser - tage stilling til dem - og selvstændigt vælge at vise os den hensigtsmæssige adfærd, som vi ønsker. 

Det er sådan et fedt hold!! Det er det vigtigste vi kan gøre for vores hund! Det er det absolut primære jeg har haft fokus på i arbejdet med min, på nuværende tidspunkt, 4 mdr. hvalp! Vi skal sammensætte flere forskellige trænings emner og alt sammen med fælles mål! Emnerne vi kommer igennem følger herunder og HOLDET ER FOR ALLE SLAGS HUNDE - unge, gamle, nye, øvede - alle!!

OBS: Holdet er ikke for de reaktive hunde, da vi arbejder forebyggende - for de reaktive hunde henviser jeg til mit adfærdskursus: Av min adfærd... Reaktive hunde er hunde, der reagerer enten ved at springe ud i snoren og gø, eller ved at krybe om bag mors skørter og gemme sig. Begge typer har brug for hjælp og den hjælp kan jeg ikke yde midt inde i en by - vi har brug for ro til dette, så send mig gerne en mail, hvis du står med denne udfordring. Camilla@fjeldso.com

- Træn din hund tryg
- Træn din hund mere tryg!
- Lær din hund, at når den er tryg, skal den ikke blive overmodig, det skal kontrolleres
- Træn din hund til at vælge fra - lige fra ænder til børn til andre hunde mm.
- Fitness, kropskontrol og dogparkour - for sund krop og sund mental tilstand
- Lydighed
- Selvkontrol
- Teori kommer løbende

Vi mødes på Christiansgade, 5000 Odense C - næsten for enden af gaden, helt inde mod byen er et grønt område. Dette er vores udgangspunkt. Man kan parkere gratis på Christiansgade.

HUSK
- Kropssele, gerne en H-sele
- Almindelig line (IKKE flexline)
- Pølleposer
- Min. 3 forskellige slags lækre godbidder HVER gang!

Der er ikke fri leg på dette hold.
Om vinteren træner vi også i tusmørke - der er stor træningsværdi i at gøre hundene trygge i tusmørke/mørke.

OBS: På dette hold vil jeg ofte selv træne med sammen med min egen hund - JEG vil ikke gå glip af dette fede hold :) :) 

Lær din hund at være tryg alene hjemme, så du undgår en ked hund og et ødelagt hjem: "Hvalp alene hjemme - hund alene hjemme"

Få styr på "Det nemme indkald" så du ikke længere skal være utryg.

Hopper din hund op? Eller ønsker du at kommunikere med din hund uden at sige nej hele tiden? - så "Tá ja hatten på" 

Odense C
Onsdag
Hold Instruktør Tidspunkt Start dato Slut dato
ByHunden 1 - Opstart 22/11 Cathrine Hold Mikkelsen Onsdag - 11:45 - 12:45
ByHunden 1 - Opstart 6/12 Cathrine Hold Mikkelsen Onsdag - 18:30 - 19:30
Søndag
Hold Instruktør Tidspunkt Start dato Slut dato
ByHunden 1 Cathrine Hold Mikkelsen Søndag - 10:15 - 11:15
Odense C
Onsdag
Hold Instruktør Tidspunkt Start dato Slut dato
ByHunden 1.5 (fortsætter) - opstart 17/1 Cathrine Hold Mikkelsen Onsdag - 11:45 - 13:15