DoggieWellness

Besøg hos dyrlægen

Forestil dig, at du skal til tandlægen. Når du ankommer, bliver du vist hen til stolen, hvor du sætter dig. Hos denne tandlæge starter medhjælperne med at tage hver sin af dine arme og spænde den fast til hvert armlæn.... Nu bliver du nervøs og ser, at der også er spænder til dine ben - du spjætter og begynder at forsøge at tale folkene til fornuft. Men de kalder på opbakning, så med to personer til hvert ben, får de dine ben spændt fast også.

Tandlægen: "lig lige stille med hovedet"
Du: "bla bla bla" er alt hvad tandlægen hører....

Tandlægen kalder lige på sine medhjælpere igen, som kommer og holder dit hovede fast, og nu kan han arbejde....

Mit spørgsmål til dig efter dette tandlæge besøg:

  • Hvor længe ville det tage dig, at falde ned igen efter denne oplevelse?
  • Ville du vælge at tage til den samme tandlæge igen næste gang?
  • Hvis du ikke havde noget valg, hvordan ville det så føles, når du blev sat i bilen og tvunget til at tage til den samme tandlæge igen?

Husk at tandlægen vil jo bare dit bedste - han vil ordne dine tænder!!

  • Hvordan ville du have det, hvis det samme foregik hjemme i dit hus, når du skulle have klippet negle, dryppet øjne, dryppet ører, have redt dit hår?

Jeg tænker at du er med på tankegangen ;)
Når din hund jævnligt får sine grænser overskredet, kan den ligge i et forhøjet stressniveau, da stressen ikke nødvendigvis når ud af kroppen inden næste episode. Et forhøjet stressniveau på denne måde, kan forårsage uønsket adfærd - plus at det giver en forringet livskvalitet for hunden.

DoggieWellness henvender sig til

Dig som ønsker at forbedre din hunds livskvalitet i hverdagen og dermed opbygge et uvurderligt tillidsbånd. Som med al træning, når man længst med hjemmearbejde - vi arbejder på dette hold på forskellige oppustelige redskaber og instruktøren alene vurderer hvilke hunde, der er klar til hvilke redskaber.

DoggieWellness

Vi elsker det frie valg, god kommunikation med hunden og at arbejde under stresstærsklen, derfor arbejder vi på dette hold med følgende:

  • Fitness/core/balance træning på oppustelige redskaber
  • Frivillig håndtering med start signal
  • Ledmanipulation af poter
  • Nyeste forskning på negle/klo fronten
  • Massage
  • Træning af dyrlæge

Din investering

Alle kurser betales forud, med mulighed for, at betale i 2 rater helt rentefrit (1. rate trækkes med det samme, mens 2. rate trækkes 28 dage senere).

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)