EliteHunden

Her bliver du en del af familien

OBS: Over vinter/forår kører vi koncept trænings- og tricks tema. På dette hold vil jeg ofte selv træne med sammen med min egen hund - JEG vil ikke gå glip af dette fede hold :) :)

På EliteHunden leger vi rigtig meget positiv træning ind i hundene!! Vi går ikke meget op i den almindelige lydighed, men vi "leger og pjatter" på det mentale plan :) Der vil være masser af udfordringer på alle mulige områder og jeg lover, at I vil elske det! EliteHundene er dem, der efterspørger livslangt medlemsskab <3 og det betyder, at vi efterhånden kender hinanden rigtig godt og er rigtig glade for at mødes.

Vi træner alt muligt blandet og ikke kun på træningspladsen (stedet afhænger af tidspunktet for træningsholdet), men også på stranden, i skoven, i byen og på egnede legepladser. Vi blander target træning, Tricks&Sjov, Fitness, Dogparkour, Miljøtræning, SnudeSjov, Rally og KonceptTræning. Vi lærer hundene endnu mere selvkontrol og krops kontrol end de i forvejen kan - og det i forskellige miljøer. Hvert elite hold kører med et grundlægende tema, hvori der her foruden altid vil blive blandet andre ting ind - efter humør :)

EliteHunden er den ultimative udfordring for både hunde og ejere!

På EliteHunden er det nødvendigt med god tid, så det er muligt, at nå ud og træne på de foretrukne forskellige steder, derfor vil vores mødetider kunne svinge med ca. 15 min., hvilket aftales når det er aktuelt.

EliteHunden henvender sig til

Hunde, som har gået til træning på Fortsætter holdet, som har opnået et øvet niveau (kom og spørg, hvis du er i tvivl) og hvis ejer er frisk på udfordring og sociale kvaliteter.

Modtag tips og tricks til en forbedret livskvalitet med hund

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)