FamilieJagthunden

Jagthunden har sæson hele året!

En jagthund er primært en familiehund - dens fornemste opgave er, at fungere godt i familien. Derfor er det rigtig vigtigt, at vide en god del om hundens adfærds, så du både kan få en god familiehund OG en god jagthund!

En jaghund skal trænes godt op for at kunne fungere godt på en jagt, og det er vanligt at jagthunde ejere lægger en masse tid og kræfter i træningen af jagthunden. Det er derfor hensigtsmæssigt, at træne hunden op - ikke blot til jagt, men også at træne dens indre stabiliseringsmuskulatur godt op, så den bliver hurtigere til at reagere, bedre til at forholde sig til sine omgivelser og på denne måde får færre skader. Vi forebygger herved skader, og hunden holder sig stærk og sund i både krop og hoved i længere tid!! Hvorfor stille sig tilfreds med at hunden bliver "slidt op" af at være jagthund? Hvorfor ikke bare træne den hensigtsmæssigt op, så den kan holde til mere!!

Der udover er det meget vigtigt at kunne udvise selvkontrol, når man er en jagthund på jagt. Yderligere er selvkontrol basis for god indlæring og derfor er dette aspekt også en del af vores jagthundetræning.

Jeg er ikke jæger og ved ikke meget om selve jagten. Men jeg har været inviteret med på nogle stykker og har fået indblik i nogle af tingene. Der foruden har jeg haft Thomas Stokke - Scandinaviens stærkeste instruktør indenfor belønningsbaseret fuglehundetræning - i eget hus af flere omgange.

Nu tilbyder jeg jagthundetræning sammensat på en måde, så du får en samlet pakke:

  • Jagtøvelser
  • Træning af en stærk krop
  • Træning af en sund mentalitet
  • Selvkontrol

Træningen er også for andre hunde og ejere, som bl.a. ønsker at kunne stoppe hunden selvom andet er spændende, basal lydighed, træning med forstyrrelser, dirrigering, apportering mm.

Din investering

Alle workshops betales forud, med mulighed for, at betale i 2 rater helt rentefrit (1. rate trækkes med det samme, mens 2. rate trækkes 28 dage senere).

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)