FamilieJagthunden

Den bedste relationstræning

Selvom du ikke går på jagt, giver denne jagt træning dig den stærke relation til din hund, som gør dig attraktiv at lytte til for din hund.
Træningen foregår mere dynamisk end på vores andre hold, og vi lægger vægt på følgende:

 • Selvkontrol
  • Ro og fokus
  • Basis for indlæring
 • Basis jagt øvelser
  • Grundtræning
  • Hvem ønsker ikke et godt stop signal fx?!
 • Kropskontrol
  • Forebyggelse af skader
  • Hurtigere reaktioner
  • Længere levetid uden at blive 'slidt op' på jagt jobbet

Træningen på jagt holdet er inspireret af Thomas Stokke - Scandinaviens stærkeste instruktør indenfor belønningsbaseret fuglehundetræning - som jeg har haft i eget hus af flere omgange og som jeg stadig sparrer med.

I al indlæring vil der ske fejl - disse fejl må ikke ske med dummyer, og derfor træner vi på legetøj indtil hunden er stabil i øvelsen! Vi arbejder sammen 2 og 2 med en hund ude ad gangen - da man lærer enormt meget af at observere sin makkers samarbejde med hund.

Din investering

Alle workshops betales forud, med mulighed for, at betale i 2 rater helt rentefrit (1. rate trækkes med det samme, mens 2. rate trækkes 28 dage senere).

Mie Boje Sommer Isaksen

Det var mega fedt at være på kurset FamilieJagthunden ved Camilla. Det er bestemt ikke den traditionelle jagttræning, i stedet var der masser af træning baseret på positiv læring igennem hundens drifter og anderledes øvelser i selvkontrol. Vi brugte legetøj i stedet for dummy og apporteringsbuk og igennem den form for træning føler jeg, at jeg har lært min hund bedre at kende og derigennem fået en bedre relation og forståelse af min hund. Vi har trænet en masse fede deløvelser og momenter man kan sætte sammen til apportering, dirigering samt selvkontrolsøvelser, som er nødvendige i forhold til ikke at knaldapportere. Jeg er ikke selv jæger, men min mand er og selvom han kun kommer afsted 3-4 gange om året, så er den her træning super god. Det er virkelig familievenligt basis træning for jagthunden, uanset om den skal bruges til jagt eller ej, fordi alle øvelserne også nemt kan trænes hjemme i haven, alene, eller sammen med familien. Jeg glæder mig til at komme til flere træninger og til at have en masse kvalitetstid med min hund.

Michella H. Petersen

Hej Søde Camilla

Du er for cool og dine hold er for sindsyge. Summer og jeg er vild med det.

Vi har lige deltaget i et weekend workshop på Familiejagthunden og jeg tror da nok lige vi har haft en dejlig weekend som vi gerne gentog flere gange i måneden!

Vores mål med at deltage er egentlig af jeg har købt en jagthund men ikke selv går på jagt eller ved noget om det. Dog kunne jeg godt tænke mig at træne hende op til at komme på jagt. Og så var det også for bare at få en masse mentaltræning som passer til hendes race som vi kan bruge i hverdagen.

Jeg må sige at vi fik det + meget mere ud af det.

Camilla, du er så engageret i hundene og du ser også den enkelte hund og dens behov. Det var interessant at se hvad virkede som f.eks. motivation for min hund, ikke var det samme for en anden hund.

Jeg lære så meget på det hold; selvkontrol, hvordan jeg får indlært positiv og frivillig apportering, dirigering, gå pænt trods
fristelser, stopsignal osv. En masse gode øvelser som vi let kan gentage hjemme.

Men det allerbedste var den nære relation jeg fik med hende. Vi er ellers rigtig tætte og hun er en stor del af familien derhjemme, men det her – det var hende og jeg der udforskede hendes naturlige kunnen som jagthund. Og hun elskede det og elskede mig for at vi gjorde det. Hun var så samarbejdsvillig som hun aldrig har været før og så gik hun selv mod bilen søndag morgen da vi skulle afsted igen. Det har hun ALDRIG gjort før fordi hun ikke er fan af at køre bil. Det var vildt !

Jeg har lært min hund sygt godt at kende på det her kursus og vil varmt anbefale til alle andre, og faktisk også selvom de ikke har en jagthund fordi det er så god træning og tæt samarbejde som kun kan være positivt i min optik. Det var så fedt altså. Og vi skal så meget med på det næste hold igen. 

Odense S
Hold Tidspunkt Pris
FamilieJagthunden - Odense S - FJS3
05 okt. 2019 - 13 jun. 2020
Camilla Fjeldsø
Lørdag - 14:00 - 10:30
2.995 DKK

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)