FORMIDDAGs hundetræning

INDIVIDUEL træning

Så er der linet op til, at du får den bedste formiddag! - som giver dig god og glad energi til resten af dagen samtidig med, at du får en tilfreds og træt hund med hjem.

FORMIDDAGs holdene er for ALLE - store som små, unge som gamle! Og dette gælder både de to- og firebenede :)

FORMIDDAGs Sjov&Spas

Her træner vi alt hvad hjertet begærer. Jeg stiller op med mine 16 års erfaring og hjælper DIG lige præcis der hvor DU er! - INDIVIDUEL træning!

Har du lyst til hygge træning, så er der også plads til dette på FORMIDDAGs Sjov&Spas holdet - her laver vi en rigtig god blanding af lige præcis det, som DU har behov for!

FORMIDDAGs Lydighed

Mine kursister er en blanding af almindelige familiehunde ejere og trænere fra klubber og andre private hundeskoler. De fortæller, at her er dejligt og trygt, at jeg med det samme spotter, hvor der skal pudses af i DERES træning og, at jeg ikke er bange for at skubbe dem i den rigtige retning.

Jeg er altid glad for feedback af al slags, og jeg tager netop dette ovenstående som en selvfølge - når du kommer til mig, finder vi den løsning, der passer bedst til DIG!

Vi startede med Formiddags Sjov&Spas, og nu vil dette hold altså træne to gange om ugen <3 - så derfor er der nu også kommet FORMNIDDAGs lydighed - her laver vi kæft trit og retning træning haha - lige i vores ånd ;) ;) Det betyder, at vi træner alle grundøvelserne op og bliver færdige med dem - så vi har dækket bunden og så vi kan bygge ovenpå.

Din investering

Alle kurser betales forud, med mulighed for, at betale i 2 rater helt rentefrit (1. rate trækkes med det samme, mens 2. rate trækkes 28 dage senere).

Odense S
Hold Tidspunkt Pris
FORMIDDAGs Lydighed
19 aug. 2019 - 14 okt. 2019
Camilla Fjeldsø
Mandag - 09:00 - 10:00
1.595 DKK
FORMIDDAGs Sjov&Spas - Odense S - FSS5
21 aug. 2019 - 16 okt. 2019
Camilla Fjeldsø
Onsdag - 09:00 - 10:00
1.595 DKK
FORMIDDAGS Sjov&Spas - Odense S - FSS6
23 okt. 2019 - 11 dec. 2019
Camilla Fjeldsø
Onsdag - 09:00 - 10:00
1.325 DKK

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)