FORMIDDAGs Sjov&Spas

INDIVIDUEL træning

Så er der linet op til, at du får den bedste formiddag! - som giver dig god og glad energi til resten af dagen samtidig med, at du får en tilfreds og træt hund med hjem.

FORMIDDAGs holdet er for ALLE - store som små, unge som gamle! Og dette gælder både de to- og firebenede :)

På formiddags holdet træner vi alt hvad hjertet begærer. Jeg stiller op med mine 16 års erfaring og hjælper DIG lige præcis der hvor DU er! - INDIVIDUEL træning!

Mine kursister er en blanding af almindelige familiehunde ejere og trænere fra klubber og andre private hundeskoler. De fortæller, at det er dejligt og trygt, at jeg med det samme spotter, hvor der skal pudses af i DERES træning og, at jeg ikke er bange for at skubbe dem i den rigtige retning.

Jeg er altid glad for feedback af al slags, og jeg tager netop dette som en selvfølge - når du kommer til mig, finder vi den løsning, der passer bedst til DIG!

Har du lyst til hygge træning, så er der også plads til dette på FORMIDDAGs holdet - her laver vi en rigtig god blanding af lige præcis det, som DU har behov for!

Din investering

Alle kurser betales forud, med mulighed for, at betale i 2 rater helt rentefrit (1. rate trækkes med det samme, mens 2. rate trækkes 28 dage senere).

Odense S
Hold Tidspunkt Pris
FORMIDDAGs Sjov&Spas - Odense S - FSS3
01 maj. 2019 - 29 maj. 2019
Camilla Fjeldsø
Onsdag - 09:00 - 10:00
845 DKK

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)