FrivilligHåndtering

Lær din hund at det er okay at vælge til og fra, når der skal klippes negle, gives indsprøjtning, dryppes øjne, tjekkes ører, bæres operations-krave osv. Vend de "trælse" ting til sjove øvelser og få en meget mere tryg og tillidsfuld hund, der elsker disse forhenværende trælse ting.

Al træningen foregår på dyreklinik

Bemærk:

  • Første gang er obligatorisk teori UDEN hund
  • Du modtager materiale inden workshoppen, som du skal gennemgå inden opstart, for at opnå det største udbytte af webshoppen - og for din hunds skyld!

Hver gang hunden skal udsættes for "de trælse ting" stiger dens stressniveau og der kommer skår i jeres relation. Du har nu muligheden for, at deltage på workshoppen og få redskaberne til at træne frivillig håndtering. Med frivillig håndtering får du en hund, der selv vælger at stikke hovedet ind i kraven - selv vælger at komme hen til dig, når du tilbyder neglesaksen osv. I får således dejlige oplevelser omkring disse ting i stedet for stress og komplikationer.

Denne form for træning er en meget vigtig egenskab at mestre, for at gøre hverdagen tryg for din hund. Vi træner i dyreklinik, hvilket betyder, at vi samtidig træner hunden tryg ved alle de dufte der er forbundet med at være her.

HUSK

  • Kropssele
  • Almindelig snor
  • Tæppe/håndklade, som er stort nok til jer begge
  • Mange små bløde forskellige slags godbidder
  • En sulten hund, der har pruttet hjemmefra ;)

Workshoppen henvender sig til

Dig, der gerne vil gøre en kæmpe forskel i din hunds liv - uanset om du tidligere har trænet og uanset hundens alder.

Der er plads til 3 - 4 hunde på denne workshop.

Pris: 4 x halvanden time = 1200kr.

Din investering

Alle workshops betales forud, med mulighed for, at betale i 2 rater helt rentefrit (1. rate trækkes med det samme, mens 2. rate trækkes 28 dage senere).

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)