HvalpeBasis2

Hvis jeg blev bedt om at lære hundene én ting - og KUN én ting - hele deres liv.....!!
- dette arbejder vi med på HvalpeBasis2 holdet!

Jeg ønsker at gøre dig i stand til at kommunikere til din hund, at den kan være tryg og rolig i dit selskab. Dernæst ønsker jeg at gøre hunden i stand til på egen pote selv at vælge skræmmende ting fra og sin ejer til. Jeg ønsker at gøre den selvstændig, så den hviler trygt i sig selv i alle omgivelser.

Herudover vil jeg introducere dig og din hund for dogparkour, som I kan bruge på alle jeres gåture og jeg vil introducere jer for passage træning.

Naturligvis fortsætter vi opbygningen af den gode relation og arbejder videre med grundfærdigheder som kontakt, indkald og gå pænt. Vi arbejder yderligere med kropskontrol og selvkontrol og træner sit, dæk mm. Hvis tiden tillader det, når vi også omkring plads og stå øvelserne.

Vi starter hver træningsgang med fri leg, så vidt muligt.

HvalpeBasis2 henvender sig til

Alle hvalpe, der kommer fra HvalpeBasis1. Efter HvalpeBasis2 er du klar til Fortsætter holdet eller et af vores andre forskellige specialiserede kurser. Der er plads til 4 - 8 hvalpe på et hold.

Hver time starter med socialisering :)

Din investering

Alle kurser betales forud, med mulighed for, at betale i 2 rater helt rentefrit (1. rate trækkes med det samme, mens 2. rate trækkes 28 dage senere).

Odense S
Hold Tidspunkt Pris
HvalpeBasis2 - Odense S - HB2S3
09 jan. 2019 - 27 feb. 2019
Camilla Fjeldsø
Onsdag - 16:30 - 17:30
1.490 DKK

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)