PUPPY PROGRAM2

Hvalpetræning

PUPPY PROGRAM 1 og 2 er den vigtigste start for din hvalp! Vi træner øvelser, som ikke blot vil hjælpe dig med din hvalp i hvalpealderen, men de vil gavne og støtte dig i dit liv med hund, uanset alder.

Jeg ønsker at gøre dig i stand til at kommunikere til din hund, at den kan være tryg og rolig i dit selskab. Dernæst ønsker jeg at gøre hunden i stand til på egen pote selv at vælge skræmmende ting fra og sin ejer til. Jeg ønsker at gøre den selvstændig, så den hviler trygt i sig selv i alle omgivelser.

Herudover vil jeg introducere dig og din hund for dogparkour, som I kan bruge på alle jeres gåture og jeg vil introducere jer for passage træning.

Naturligvis fortsætter vi opbygningen af den gode relation og arbejder videre med grundfærdigheder som kontakt, indkald og gå pænt. Vi arbejder yderligere med kropskontrol og selvkontrol og træner sit, dæk mm. Hvis tiden tillader det, når vi også omkring plads og stå øvelserne.

Vi starter hver træningsgang med fri leg, så vidt muligt.

PUPPY PROGRAM2 henvender sig til

Alle hvalpe, der kommer fra PUPPY PROGRAM1. Efter PUPPY PROGRAM2 er du klar til Fortsætter holdet eller et af vores andre forskellige specialiserede kurser. Der er plads til 4 - 8 hvalpe på et hold.

Hver time starter med socialisering :)

Lær din hvalp at være tryg alene hjemme, så du undgår en ked hvalp og et ødelagt hjem: "Hvalp alene hjemme - hund alene hjemme"

TILMELD DIG HERUNDER

Odense S
Mandag
Hold Instruktør Tidspunkt Start dato Slut dato
PUPPY PROGRAM 2 - Opstart 21/2 Rikke Jensen Mandag - 18:30 - 19:30
Onsdag
Hold Instruktør Tidspunkt Start dato Slut dato
PUPPY PROGRAM 2 - Opstart 23/2 Rikke Jensen Onsdag - 17:00 - 18:00

Modtag tips og tricks til en forbedret livskvalitet med hund

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)