Hundeadfærds- og klikkerinstruktøruddannelse

- anbefalet af dyrlæger og andre fagpersoner

Hos os bliver du uddannet hundeadfærds- og klikkerinstruktør. Det er utroligt vigtigt, at besidde den brede og grundige viden om de mange aspekter af hundens adfærd - lige såvel som den ekstremt afgørende viden om indlæringspsykologien og klikkertræningen - for at evne den dybere forståelse og for at kunne udvikle sig som kompetent hundeadfærds- og klikkerinstruktør.

Det er dog ikke alle, der ønsker et virke som instruktør. Dog er mange interesserede i den grundige viden om adfærd, som hundeadfærdsuddannelsen indeholder. Netop derfor har vi valgt at tilbyde dig hundeadfærdsuddannelsen - grundforløb seperat. Du er således ikke tvunget til at betale for hele klikkerinstruktør delen, hvis du blot er interesseret i adfærds delen. Til gengæld kan du altid vælge at bygge ovenpå med klikkerinstruktør delen. Du betaler altså kun for det du har brug for.

BOOK DIN PLADS på hold H - vi starter AUGUST 2021

Uddannelsen er primært online - vi mødes kun i Odense 6 weekender plus en eksamens dag.

FJELDSØ kernekoncept

FJELDSØ kernekoncept beskriver de grundlæggende forudsætningerne for, at du lykkes som instruktør og som specialist. Du opnår færdigheden i at se ‘den røde tråd’ i de hund og ejerforhold du møder og du får forståelsen for at videreformidle ‘træning der giver mening’ på en empatisk facon, der vil få folk til at lytte. Hermed opnår du de resultater du ønsker.

Alt hvad man laver med sin hund er træning. Hver dag - hele tiden - al opdragelse - er træning. For at få hverdagen, hundesporten og alt hvad man ellers laver med sin hund til at blive en fryd og en succes, er det vigtigt, at samarbejde og relation er så optimal, som det kan blive med hvad vi har at arbejde med.

Udfordringer med hundens adfærd er meget udbredt, og mange hunde, såvel som ejere, lider under dette. FJELDSØ kernekoncept beskriver, hvordan du bliver i stand til, at finde løsninger på de udfordringer, som du bliver stillet overfor, og du vil lære, at sværhedsgrad er et relativt term. 

Alle individer er forskellige - både hunde og ejere. Men hvad der er helt generelt og essentielt er, at du som FJELDSØ instruktør og -specialist opnår den forståelse, der får træningen til at give mening og, at du bliver i stand til at formidle dette til hundeejeren.

FJELDSØ kernekoncept

 

Modtag tips og tricks til en forbedret livskvalitet med hund

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)