Ro&Fokus - adfærdshold

På denne workshop træner vi hundene til at vælge os til frem for omgivelserne vha. øvelser som forskellige kontakt øvelser og "den flyvende godbid", som både giver ro, fokus og en hund, der undlader at snappe i fingrene, når den får sin godbid. Vi træner kropskontrol, selvkontrol, DoggyZen, venteposition, almindelig forstærkning for at vente roligt og massage øvelser. Herudover kan hundene have behov for individuel træning i forskellige øvelser, for bl.a. at opnå større sikkerhed i øvelserne og at opnå en sikkerhed på trods af forstyrrelser.

Teori: Vi vil gennemgå teorien, der gør, at hundene til daglig får brugt deres energi på en sund måde, så de har mindre overskydende energi til alt det som vi synes er uønsket adfærd - som fx at fokusere på alt andet end sin ejer i diverse situationer. Herudover vil vi naturligvis gennemgå hvad klikkertræning er, og hvordan vi anvender det i træningen, samt hvorfor blot det at anvende klikkertræning som træningsmetode kan give hundene både ro og fokus.

DU er i fokus

På dette kursus går vi i dybden med hver kursists personlige problemstilling, og derfor bruger vi en del tid på at snakke om dette og at finde individuelle løsninger. Imens træner hundene ro. Sommetider vil vi måske sætte dem lidt i bilen for at snakke fokuseret.

Ro&Fokus workshoppen henvender sig til

Alle som gerne vil grave lidt dybere i deres hunds adfærd!

Og den kan med fordel tages flere gange, da vi er så få deltagere, at træningen er individuel og da alle øvelserne kan øges i niveau. På hver ny workshop vil der være nye hunde og dermed automatisk nye forstyrrelser. Desuden kan denne workshop afholdes forskellige steder for at opnå forskellige forstyrrelser. 

BEMÆRK

Workshoppen er ikke for de reaktive hunde, da vi arbejder forebyggende - for de reaktive hunde henviser jeg til mit adfærdskursus: Av min adfærd... Reaktive hunde er hunde, der reagerer enten ved at springe ud i snoren og gø, eller ved at krybe om bag mors skørter og gemme sig. Begge typer har brug for hjælp og den hjælp kan jeg yde på "Av min adfærd..."

HUSK

TILMELD DIG HERUNDER

Modtag tips og tricks til en forbedret livskvalitet med hund

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)