4,1 Hvalpens vigtige socialisering

Form din drømmehund

Under socialiseringsfasen er hvalpen nysgerrig og meget åben og modtagelig for nye indtryk. Socialiseringsfasen varer indtil hvalpen er omkring 16 uger gammel og her det det vigtigt, at sørge for, at hvalpen får de helt rigtige indtryk i det helt rigtige tempo.

Gøres dette enten for langsomt eller for hurtigt, vil det have en varig effekt på hvalpens personlighed resten af livet. Det er nemlig under socialiseringsfasen, at vi har mulighed for, at forme netop den hund vi ønsker os. Det kan vi dog kun gøre med viden.

Når frygtresponsen begynder at sætte ind, vil socialiseringsvinduet lukke. Det som vi ikke, i hvalpens eget tempo, fik lært vores hvalp under socialiseringsfasen, vil den have større risiko for at reagere frygtsomt overfor efter frygtresponsen er sat ind. 

Du får:

Når du køber dette produkt, får du en pdf, som du kan printe ud. Dette materiale er en del af hundeadfærdsuddannelsen, og det vil være tilgængelig i en periode.

Du kan nu vælge de emner, som interesserer dig mest. Bliver du fristet til at gennemgå alle 10 emner, har du efterfølgende muligheden for at tage eksamen for at opnå diplom for bestået hundeadfærdsuddannelse. Eksamens gebyret vil ligge omkring 2000kr. Dette vil være adgangsgivende for instruktøruddannelsen.

Pris hvalpens vigtige socialisering: 799 kr.

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)