5. Den gode hund-menneske relation

Forskning og forståelse - løse ender der samles - ting der giver mening

Indenfor de seneste 10 år har der været rigtig megen ny forskning at komme efter på hunde-fronten. Det er fantastisk, og det er grundig og meget spændende forskning!

Måske lærer du noget nyt, og måske sætter det en hel masse ting i relief - måske samler det en masse løse ender - måske giver tingene bare pludselig mening...

Dette emne er på uddannelsen et meget stort emne. Det er meget vigtigt for mig, at elever på uddannelsen får en grundig FORSTÅELSE for hunden, og derfor er det vigtigt at komme i bund med sin viden!

Så ikke mindst under dette emne, vil du komme til at tænke meget og at sammensætte forskellig viden om hunde som du tidligere har lært i en helt ny orden. Måske vil du kassere en masse af de ting du troede du vidste... Mit mål er, at du vil begynde at tænke “Aaaaaaah!!!! på den måde det giver jo mening i mange flere forskellige retninger!”.

Dette er en af livets største følelser, efter min mening. Følelsen af at kunne se den større sammenhæng.

Du får:

Når du køber dette produkt, får du en pdf, som du kan printe ud. Dette materiale er en del af hundeadfærdsuddannelsen, og det vil være tilgængelig i en periode.

Du kan nu vælge de emner, som interesserer dig mest. Bliver du fristet til at gennemgå alle 10 emner, har du efterfølgende muligheden for at tage eksamen for at opnå diplom for bestået hundeadfærdsuddannelse. Eksamens gebyret vil ligge omkring 2000kr. Dette vil være adgangsgivende for instruktøruddannelsen.

Pris indlæringspsykologi basis: 1499 kr.

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)