6. Racekendskab

Kend den hunderace du møder på gaden

Racekendskab er også et stort emne med megen læsestof. Vi har forskellige racegrupper, som indeholder hunde med forskellige arbejdsopgaver og forskellige egenskaber.

Når du kommer dybere ind under huden på de forskellige racer (det gør vi på instruktøruddannelsen), vi du se, hvor forskellige de i virkeligheden er, og du vil kunne se fordele i at tænke forskelligt alt afhængig af hvilken race du møder i din hverdag.

På den måde vil du begynde at observere forskellene på de hunde du møder, og de hunde, som du lader din hund lege sammen med. Du vil begynde at vise bare lidt forskellig adfærd overfor hundene, du møder, afhængig af hvilken racegruppe de tilhører. Dette vil gøre en forskel i måden den enkelte hund opfatter dig og din adfærd.

Du får:

Når du køber dette produkt, får du en pdf, som du kan printe ud. Dette materiale er en del af hundeadfærdsuddannelsen, og det vil være tilgængelig i en periode.

Du kan nu vælge de emner, som interesserer dig mest. Bliver du fristet til at gennemgå alle 10 emner, har du efterfølgende muligheden for at tage eksamen for at opnå diplom for bestået hundeadfærdsuddannelse. Eksamens gebyret vil ligge omkring 2000kr. Dette vil være adgangsgivende for instruktøruddannelsen.

Pris racekendskab: 1199 kr.

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)