7. Hundens zoner

Undgå misforståelser, der i værste fald kan ende fatalt for hunden

Så megen adfærd fra hundenes side bliver misforstået af mennesker blot fordi, de ikke ved nok om hundens zoner. Det er et meget overset område af hundens adfærd, og det vil jeg virkelig gerne ændre på!

  • Er din hund jaloux, når du snakker med naboens hund? - næ…..!
  • Hvorfor knurrer din hund, når du sætter sig ved siden af den i sofaen eller endda hvis hunden kom sidst derop? - det fortæller jeg dig i dette emne!!
  • Din hund knurrer, når den har mad eller legetøj og du kommer for tæt på. Skal du bare vise hunden hvem der bestemmer så? - absolut ikke!!!
  • Gælder det om, at vise hunden forståelse, således, at den har tillid til, at du ikke overskrider dens grænser? - spot on!

Og ja, det lærer vi hunden ved træningsteknikker, som er tillidsopbyggende, samt ved at vise forståelse for hunden. Til adfærdsproblemer bør man selvfølgelig henvise til en specialist i adfærd.

Du får:

Når du køber dette produkt, får du en pdf, som du kan printe ud. Dette materiale er en del af hundeadfærdsuddannelsen, og det vil være tilgængelig i en periode.

Du kan nu vælge de emner, som interesserer dig mest. Bliver du fristet til at gennemgå alle 10 emner, har du efterfølgende muligheden for at tage eksamen for at opnå diplom for bestået hundeadfærdsuddannelse. Eksamens gebyret vil ligge omkring 2000kr. Dette vil være adgangsgivende for instruktøruddannelsen.

Pris hundens zoner: 899 kr.

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)