Hvalp alene hjemme - hund alene hjemme

Valg og kontrol giver tryghed og ro

"Hvalp alene hjemme - hund alene hjemme" kurset lærer dig at træne din hund op til at føle sig i kontrol - og netop dette reducerer angst og stress.

De fleste tror, at alene hjemme træning betyder, at man starter med at forlade hvalpen eller hunden i 2 minutter og derefter langsomt øger tiden.

Men for at gøre hvalpen eller hunden tryg og for at få stabile resultater, starter vi træningen længe inden den skal være alene hjemme!! Der er så mange forskellige detaljer i det at gøre en hvalp eller en hund tryg ved at være alene hjemme - og i dette kursus kommer vi rundt om dem alle.  

Det optimale er, at starte alene hjemme træningen forebyggende med din hvalp, så snart den har haft nogle få dage til at falde til i sit nye hjem. Har du ikke fået det gjort, og har du nu alene hjemme problemer med din hund, er det bestemt ikke for sent - det betyder bare, at du nu skal have lidt mere tålmodighed med træningen.

Jeg viser dig i dette kursus lige præcis hvordan du skal gøre. Desuden er jeg selv med på sidelinjen - i alene hjemme kursets facebook gruppe - hele vejen, og du kan stille alle de spørgsmål du må have undervejs!

Din investering

Alle online kurser betales forud, ofte med mulighed for, at betale i 2 rater helt rentefrit (1. rate trækkes med det samme, mens 2. rate trækkes 28 dage senere).

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)