PLUSmedlem - en verden af hundetræning - med dig i fokus!

Bliv medlem, og få adgang til:

 • 2 gange om måneden mødes vi til social hygge, hvor én af dine FJELDSØ instruktører vil tage sig rigtig godt af dig i form af (Alt finder som udgangspunkt sted under åben himmel, så husk beklædning efter vejret):
  • Hyggelig gåtur med plads til snak om alt, hvad hjertet begærer

  • Pause med kage (medbring selv termoflaske/drikkelse)

  • Oplæg om et givent emne, ca. 45 min. 

   • Heidi vil, i afdeling Gislev, holde oplæg om forskellige emner
    - kom gerne med ønsker.

   • Camilla vil, i afdeling Odense S, stå for Q&A - alle spørgsmål er velkommen og alle spørgsmål vil blive besvaret. Der er mulighed for, at andre FJELDSØ instruktører i fremtiden vil træde til i afdeling Odense S og/eller i nye afdelinger andre steder.

 • Invitation til den lukkede PLUSmedlem fællesskabs gruppe
 • 20% rabat på online kurset "Tá ja-hatten på!"
 • Adgang til online kurset "Det nemme indkald"

Ingen binding - afmeld når du vil.

Oversigt

Hund Listepris PLUSmedlem
Gåtur inkl. kage 2x pr. måned      120 kr./mdr.
Oplæg/Q&A á ca. 45 min 2x pr. måned  200 kr./mdr.
Det nemme indkald online kursus 147 kr.
Samlet beløb 467 kr. 147 kr./mdr.
     

                                   

Fordelsklubben for dig, som ønsker et stærkt socialt fællesskab med ligesindede

Dette fællesskab giver MIG muligheden for, at gøre præcis det, jeg brænder aller mest for - at lære DIG, at forstå DIN hund. Jeg får lov til, at svare på individuelle spørgsmål fra alle medlemmer, hvilket vil øge DIN forståelse af din egen hund. Dette vil automatisk ændre din adfærd omkring din hund - måske uden du lægger mærke til det - hvilket igen vil medføre ønsket adfærd hos din hund. Jeg er vild med konceptet!!!

Og det hele i en social fordelsklub, hvor du vil få styrket dine gode hundevenne-relationer.

DINE MEDLEMSFORDELE

Som PLUSmedlem får du 5 store fordele

 1. VIDEN
  Hver måned holder Heidi et oplæg på ca. 45 minutter, hvor du vil lære nyt indenfor hundeadfærd og -træning. Emnerne vi kan tage hul på et utallige, og Heidi tager altid gerne imod inspiration til at gå i den retning DU efterspørger.

  Du får også adgang til "Det nemme indkald", som er et kort kursus, der lærer dig om den vigtige rækkefølge i træningen.
   
 2. HUNDEVENNER
  Du bliver inviteret til at deltage i vores lukkede medlemsgruppe, hvor du kan møde mange flere søde mennesker med samme interesse som dig - nemlig vores allesammens dejlige hunde.
   
 3. SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL
  Hver måned består mit "oplæg" af Q&A, dvs. at jeg svarer på alle individuelle spørgsmål. Vi vil have masser af tid til det og vi kan derfor komme helt i bund med detaljerne.

  Dette PLUSmedlemsskab giver MIG muligheden for at gøre præcis det jeg brænder aller mest for - at lære DIG at forstå DIN hund. Jeg får lov til at svare på individuelle spørgsmål fra alle medlemmer. Dette vil øge din forståelse af din egen hund. Hvilket automatisk vil ændre DIN adfærd omkring din hund, måske endda uden du lægger mærke til det, hvilket igen vil medføre ønsket adfærd hos din hund. Jeg er vild med konceptet!!!
   
 4. INSPIRATION
  Hele dette set-up vil give dig inspiration.
  - Gåturene med hundevennerne, hvor alle snakker og deler historier, vil være inspirerende.
  - Heidis oplæg, vil være inspirerende.
  - Alles spørgsmål med tilhørende svar, vil være inspirerende.
  Du vil tage hjem fra hvert event med hovedet fyldt af ny viden, nye oplevelser og ny inspiration.
   
 5. RABAT
  Du får 20% rabat på mit online kursus "Tá ja-hatten på", som er ét af de kurser, der bedst forklarer HVORDAN det virker, når man henholdsvis har ja-hatten eller nej-hatten på. Desuden gennemgår vi i kurset grundigt hvordan man lærer sin hund, at lade være med at hoppe op. Yderligere rabatter kan forekomme i form af løbende medlemsfordele ;)

Din vej til forbedret livskvalitet

Som PLUSmedlem får du det der skal til for at få en masse humør ind i dit liv bl.a. ved mødet med ligesindede. Du får mulighed for at få justeret på hverdagens vaner, hvilket vil give dig en hund i ligevægt.

Alt i alt vil dette tilføre til din samlede livskvalitet.

Sådan fungerer det

Så snart du er blevet medlem, får du automatisk en invitation til den lukkede medlemsgruppe, hvor du kan møde dine hunde venner. Herinde finder du ligeledes datoer og tidspunkter for vores medlems events, som vi søger at planlægge flere måneder ud i fremtiden. Indtil sommer 2020, har vi planlagte datoer, som ligger lørdage og søndage.

Du får desuden med det samme adgang til online kurset "Det nemme indkald" og en rabatkode på 20% rabat til online kurset "Tá ja-hatten på." Samt mine anbefalinger til hvilket udstyr du vil have gavn af at have til vores PLUSmedlems events. Yderligere vil du over de 5 første uger modtage mine #5 BONUSTIPS, som en god og inspirerende start på dit PLUSmedlemsskab.

Velkommen i fordelsklubben som PLUSmedlem - stedet hvor 'social fællesskab' og 'forståelse for din hund' er nøgleordene.

 

Vi glæder os meget til at se DIG!

Kærligst
Dine FJELDSØ instruktører

Camilla Fjeldsø

Få gratis - mit online kursus: "Vær lidt snedig..."

- og lær bl.a. hvordan du får din hund ind fra haven.
Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev. Bare rolig - nul spam. Kun emails om adfærd :)