Samarbejdspartnere

Her ser du en liste af nogle af de samarbejdspartnere, som jeg har benyttet igennem årene som som gæsteundervisere og nogle som direkte kontakter til udfærdigelse af undervisningsmateriale på uddannelserne og på træningsholdene. Alle har gjort et indtryk på mig og alle har jeg brugt/bruger stadig til hele tiden at opdatere min viden på de forskellige områder. Yderligere begynder listen også at inkludere mine elever, som er blevet til gode samarbejdspartnere:

 • Dyrlæge Astrid Gerd Holtet - Siriushunde
  • FJELDSØ uddannelser
   • Hundeadfærds- og klikkerinstruktøruddannelsen

Jeg har været utrolig glad for Hundeadfærdsuddannelsen - grundforløb. Jeg synes, at niveauet har været højt med god brug af den nyeste forskning uden at miste fokus på det praktiske og hverdagsrelevante. Undervisningsmaterialerne er rigtig gode, og underviserens evne til at formidle var i top.

Jeg ved allerede nu, at jeg kommer til at bruge min nye viden, både som hundeejer og i mit arbejde. Jeg vil til enhver tid anbefale uddannelsen til andre - både nye hundeejere og folk, som har arbejdet med hunde før.

 • Hette wittrock - Huundehuset
  • FJELDSØ uddannelser:
   • Hundeadfærdsuddannelsen basis
  • Helle fortæller: Min kerneopgave er professionel hundeluftning, hvor jeg hjælper trængte familier i hverdagen med stimulering af deres hund. Hundene får forskellige oplevelser som leg i grupper, jagt efter mus, svømme langs åer, træning af tricks og næsearbejde og bytur. Min 'hundebørnehave på hjul' kører i Korsør, Slagelse, Ringsted og Sorø.

Tusind tak for et par lærerige og helt fantastiske dage fuld med høj faglighed, men sidst men ikke mindst rummelighed og hjertevarme. Jeg kan mærke jeres trygge fællesskab og kærlighed til hinanden <3 Hvor er det rart at være i et fællesskab, hvor man kan mærke, at man er velkommen og man må komme som den man er, og med den bagage man nu engang har med <3 Jeg er ikke så vild med at være i fokus, men jeg følte mig ikke forkert :) Camilla du er en sindssyg skarp og dygtig træner, og Rikke, du er også god til at vejlede og guide på en rar måde <3 Tak <3

Camilla Fjeldsø har vært en av pionérene for vitenskapelig-basert hundetrening i Skandinavia. Hun har en imponerende utdannelse og en hundeforståelse få kan konkurrere med. Å tilegne seg kunnskap i den grad Fjeldsø har gjort krever en god hjerne. Visdom og forståelsen krever et stort hjerte. Camilla Fjeldsø har både hjernen og hjertet, som alle hundetrenere og hundeeiere trenger å lære av.

Hvis du vil lære om hund og adfærd, så skal du bruge litt af din tid og ta denne utdannelsen. Dette er den mest omfattende og profesjonelle adfærds-utdannelse jeg har sett – med en af Danmarks beste hunde-trenere. Kast ikke bort tid på Facebook når du kan udvikle deg som hunde-eier og hunde-træner med Camilla Fjeldsø’s hundeadfærdsuddannelse.

 • Ulveforsker Laura Kiiroja
 • Specialist i hundeadfærd Kjersti Bjøntegaard - Dog Academy
 • Ernæringsekspert Ann-Kristin Meyer

Jeg er SÅ glad for, at jeg kan samarbejde med dig!!! Jeg føler mig meget priviligeret til at kunne sparre med én af de bedste i hundeverdenen.

Jeg kan anbefale Camilla Fjeldsø som en særdeles kompetent adfærdsterapeut. Jeg har i mange år haft et velfungerende og godt samarbejde med Camilla. Hun har med høj faglighed, tålmodighed  samt empati udført rådgivning/behandling af de adfærdspatienter hun har modtaget fra mig.

Jeg har på samme måde fået en god tilbagemelding fra de klienter jeg har henvist.

 

Overgades Dyreklinik har gennem flere år haft et samarbejde med Camilla Fjeldsø - både via foredrag for klinikkens klienter, men også gennem løsning af adfærdsmæssige problemstillinger hos klinikkens patienter.

Camilla Fjeldsø er fagligt velfunderet og dygtig til praktisk opgaveløsning.

Jeg kan derfor anbefale Camilla Fjeldsøs uddannelsesprogram.

 • Dyrlæge Cecilie Ambo Madsen, Overgades Dyreklinik

Jeg har selv haft glæden af at følge to kurser med hund hos Camilla og i den forbindelse oplevet hendes store engagement og viden om hundeadfærd og motivering. Gennem adfærdsuddannelsen kan vi forhåbentlig få flere dygtige trænere, som kan hjælpe hunde og deres ejere fremover.

Når jeg står i klinikken med en patient med vanskelige adfærdsproblemer, som ejeren er motiveret for at komme til livs, så anbefaler jeg altid at kontakte Camilla Fjeldsø.

 • Yderligere udtalelse fra Overgade: VSP Therese Astono, Overgades Dyreklinik

Hej søde Camilla. Tusind tak for sidst. ALLE har været SÅ glade for dit foredrag!! Og rigtig mange har taget mange gode råd med hjem og ændret i deres egen adfærd overfor deres hunde. Kæmpe klap på skulderen til dig – du er bare SÅ sej til at holde foredrag! :)

Over mange år har jeg haft et godt og givende samarbejde med Camilla. Camilla udviser med en høj faglighed og hun har et engageret og et omsorgs-gen ud over det sædvanlige. Dette er en rigtig god kvalitet, og det er et specielt kendetegn for Camilla. Hun møder folk og hunde hvor de er, og ser altid de bedste kvaliteter hos alle. Jeg kan til enhver tid varmt anbefale FJELDSØ hundeadfærdsuddannelse.

I have known Camilla for a few years now. Her training is absolutely excellent and she is dedicated to providing you with the best, most effective, humane and up to date training which is available. Camilla continues to keep her own education ongoing and passes this information on to her clients. Her friendly, kind approach will help you resolve the training problems you have with your dog and will improve the quality of both your lives. I would recommend her wholeheartedly.