Uddannelser

Hundeadfærdsuddannelsen - anbefalet af dyrlæger og andre fagpersoner

Et unikt koncept

At vælge træningsforløb eller uddannelsessted er en tillids sag. Du er nødt til at føle dig tryg ved, at du får den bedste hjælp, den største forståelse, det bedste syn på din hund og på jeres eventuelle problemstillinger samt det mest grundigt udarbejdede uddannelsesmateriale med den højest faglige viden tilgængelig.

For at imødekomme disse krav, går vi her på stedet meget op i samarbejde. Jeg har en lang række samarbejdspartnere, som jeg igennem tiden - og stadig løbende konsulterer på hver deres fagområder.

Du betaler KUN for det du har brug for

Hos os bliver du ikke blot uddannet instruktør. Du bliver uddannet hundeadfærds- og klikkerinstruktør. Det er utroligt vigtigt, at besidde den brede, grundige viden om de mange aspekter af hundens adfærd, for at evne den dybere forståelse og for at kunne udvikle sig som kompetent træningsinstruktør.

MEN - det er ikke alle, der ønsker at blive instruktør. Dog er mange interesserede i den grundige viden om adfærd, som uddannelsen indeholder. Netop derfor har vi valgt at tilbyde dig hundeadfærdsuddannelsen - grundforløb seperat. Du er således ikke tvunget til at betale for hele klikkerinstruktør delen, hvis du blot er interesseret i adfærds delen. Til gengæld kan du altid vælge at bygge ovenpå med klikkerinstruktør delen. Du betaler altså kun for det du har brug for.

Og som ekstra PLUS

Du kan nu tage dette adfærds-grundforløb 100% online - fra din helt egen behagelige sofa!!

BOOST hundefamiliens livskvalitet

Gør som mere end 5000 danske hundeejere. Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om hundeadfærd. Nul spam. Kun emails om adfærd :) 

BOOST hundefamiliens livskvalitet hver mandag og fredag med en lille kort mail om din hunds adfærd!